Így vásárolj emeletes gyerekágyat!

Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a gyerekágy kiválasztása ilyen nehéz is tud lenni! Főleg akkor, ha a gyermekünknek különleges kérései is vannak. Például az, hogy emeletes legyen! És hatalmas! De ami nekünk szülőknek a legfontosabb, hogy biztonságosan tudják használni gyermekeink. A kicsik köztudottan imádják az emeletes ágyat. Nem nehéz örömet okozni nekik az emeletes ágy megvásárlásával. Kismillió víziójuk támad azonnal, ha meglátják a komplexumot. Játéktér, bunker, alvóhely a pajtásnak, és még sorolhatnám.

Emeletes ágy pozitív szempontjai

Ezt vedd figyelembe, amikor emeletes gyerekágyat vásárolsz!

A helyiség

Először is fontos megvizsgálnunk, milyen adottságú helyiségbe vásároljuk az emeletes ágyat. A legfontosabb, hogy a szobának mindenképpen legyen megfelelő magassága. Az alapvető méret információk mellett arra is oda kell figyelnünk, hogy melyik oldalra kerül a létra. A legjobb, ha olyan gyártót választunk - mint például az Álomszuszék csapata, aki a számunkra ideális oldalra tudja helyezni a létrát, leesésgátló korlátot.

A biztonság

Emeletes gyerekágy esetében gondoskodni kell arról, hogy a gyermekünk minden körülmények között biztonságosan tudja használni az ágyat. Felső részére masszív és biztonságos leesésgátló korlátot szükséges szerelni. Ez minden esetben legyen első osztályú, minőségi alapanyagból.

Gondoljunk a jövőre

Lehet, hogy még kisebb a gyermekünk, de ha nagyobb lesz, jönnek a pajtások, vagy éppen a kistestvér, és az emeletes ággyal máris megoldottuk a kisgyermek elhelyezését. Nagyobb gyerekek előszeretettel rendezik be az ágy alsó vagy felső részét kuckónak. Kis szoba esetén nagyon praktikus, hiszen extra helyet nyerünk vele.

Fontos a minőség

Senki sem szeretne évente új ágyat vásárolni. Ezért fontos, hogy a fenti szempontok mellett az alapanyag minőségét is figyelembe vegyük. A legtöbb emeletes ágy a kiváló minőségű borovi fenyőből készül, így egy stabil, megbízható szerkezetet kapunk. Az biztos, hogy döntésünkkel nem lőhetünk mellé. Ha gyermekünk elég idős már az igényei
megfogalmazásához, vonjuk be őt is az emeletes ágy kiválasztásába, így biztosan nem marad el a 100%-os siker! A választék igazán széles, így kiválaszthatja a kedvenc színében és a kedvenc mintázattal!

Gyerekágy vélemények

Gyerekágy Elérhetőségek