Trendi, új dizájn, extra nagy teherbírás, hatalmas színválaszték és kiemelkedő minőség: több mint 30 új gyerekággyal bővítettük, amúgy is óriási kínálatunkat!

Az ország legnagyobb gyerekágy választékát tovább bővítettük és immár több mint 100 féle gyerekágy elérhető a kínálatunkban. Az egyszemélyes gyerekágyakon felül nálunk kétszemélyes, emeletes, illetve 3 személyes emeletes ágyak is megtalálhatóak. 

Emeletes gyerekágy

Biztonság, tartosság és minőség!

Az új gyerekágy modellek mindegyike tömörfából készült, így teherbírásúk és tartósságuk nagy mértékben növekedett! Ha több gyermek érkezik a családba, akkor ezek az ágyak több testvért is könnyedén kiszolgálnak.  A gyártás során a legmodernebb technológiák alkalmazása mellett kiemelt figyelmet fordítottak a minőségi tanúsítványoknak történő megfelelésnek is. Ezért az ágyak biztonságos építésűek és nem tartalmaznak sem mérgező, sem allergén anyagokat.

Gyerekágy

Új dizájn!

A tervezők a tartósságon, praktikusságon, biztonságon kívül a megjelenésre is nagy figyelmet fordítottak. Vagány szín és forma kombinációkból igazán trendi és egyedi gyerekágyak születtek. Természetesen a harsány színek rajongói mellett, a visszafogottabb stílus kedvelői is megtalálják a kedvencüket a sokféle fapác között, így biztosan illik majd az új gyerekágy a szoba már meglévő színeihez.

kétszemélyes gyerekágy

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül bemutatunk néhány újdonságot a személyes kedvenceink közül: ( kattintson a linkekre és megtekinthetők az ágyak)

Gyerekágyak

Kétszemélyes gyerekágyak

Emeletes gyerekágyak