Vidám színösszeállítású leesésgátlós gyerekágy nagyméretű görgős ágyneműtartóval!

 

AZ ÁR TARTALMAZZA:                                 

  • az ágykeretet;
  • az ágyrácsot;
  • az ágyneműtartót.

SZÁLLÍTÁS:                               

A szállítás lapra szerelten történik.
15 munkanapon belül saját autókkal (nem futárszolgálattal), illetve személyes átvétel útján.

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

TECHNIKAI ADATOK:  

Hosszúság: 164/194 cm, szélesség: 86 cm magasság: 62 cm
Leesésgátló hossza: 68 cm
Matracméret: 160/190x80 cm

Terhelhetőség: 80 kg.
Ágykeret anyaga:  MDF - szürke és fehér keretnél!

160x80 matracméretű ágy:83.190 Ft

190x80 matracméretű ágy: 86.990 Ft

A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!!! 

Jelen termék megrendelése fizetési kötelezettséggel jár, a fogyasztót nem illeti meg elállási jog a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bek. c) pontja alapján, mely szerint „A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak”.

Mivel jelen termék esetében nem előre gyártott termékről van szó, hanem egyedileg, a fogyasztó megrendelése szerinti színre festett ágyról, így nem tartozik az elállási joggal érintett áruk körébe!

Amennyiben a fogyasztó még akkor jelzi felénk a megrendelés lemondási szándékát, hogy a gyártó felé még törölhető a megrendelés, úgy természetesen eltekintünk a fizetési kötelezettséggel járó vásárlástól.


Ágyneműtartó: laminált bútorlapból készült, görgőkön mozog.
Leesésgátló: levehető és bármelyik oldalra felszerelhető (20 cm magas, 68 cm hosszú)
Ágyrács: ágyainkban rugalmas ágyrácsot alkalmazunk, melyek tökéletes kényelmet és megfelelő alátámasztást nyújtanak a hideghab matracoknak.

SZÍN VÁLASZTÉK

A választható színek az ágykerethez fehér és szürke MDF!
A választható színek az ágyvégek betéteihez, illetve az ágyneműtartóhoz: zöld, fehér, kék, szürke és rózsaszín.
Felhívjuk figyelmét hogy a képek tájékoztató jellegűek. 

MATRAC:

Az ágyakat alapesetben matrac nélkül szállítjuk, ettől eltérő igény esetén kérjük válassza a terméket matraccal, mely esetben az ágyat 6 cm vastag, hideghabból készült, levehető és mosható huzattal ellátott matracot biztosítunk hozzá (8.000,- Ft/db), vagy rendelje meg bármelyik extra matracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA. 

A matracválasztásnál kérjük legyen figyelemmel arra, hogy az egyes matracok eltérő vastagságúak, így vastagabb matracok használata esetén a fekvőmagasság megnő, a leesésgátló pedig funkcióját veszítheti.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

A stabil MDF alapanyagból készült ágykeret természetességével és a vidám divatos színek kombinációjával Ön alkothatja meg a gyerekszobába tökéletesen illő ágyat.
A variálható leesésgátlókkal bármely helyre beillesztheti az ágyat és ha esetleg a későbbiekben át kell rendezni a szobát, az sem jelenthet akadályt, mert néhány mozdulattal átalakítható az ágy.
A stabil szerekezet, kényelmes matracok nem csak gyermekeinknek biztosítanak szép álmokat, de számunkra is nyugodt éjszakát nyújtanak, mert teljes biztonságban tudhatjuk gyermekünket.

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig bakácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 10.000,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés