!!!MOST SZÍNES FELÁR NÉLKÜL!!!

 

AZ ÁR TARTALMAZZA:                                 

  • a tömörfa ágykeretet;
  • a tömörfa ágyrácsot;
  • a tömörfa kihúzható ágyat;
  • a görgős tömörfa ágyneműtartókat!

 


SZÁLLÍTÁS

30 munkanapon belül saját autókkal (nem futárszolgálattal), illetve személyes átvétel útján.

Legőszintébb sajnálatunkra a magas üzemanyagárak miatt kénytelenek voltunk szállítási díjat bevezetni, melyért szíves megértésüket kérjük!


AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN MINDÖSSZE 5.000,- Ft A SZÁLLÍTÁS!!!

A szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül!

Természetesen kollégánk megköszöni, ha a nagyobb csomagoknál biztosítanak neki segítséget, de ez egyáltalán nem feltétele a szállításnak!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség, természetesen ingyenesen.


TECHNIKAI ADATOK

        180*80/170*80 matracméret                  200*90/190*90 matracméret          
Hosszúság: 190 cm 210 cm
Szélesség: 87 cm 97 cm
Magasság: 175 cm 175 cm
Fekvőfelület: 37/52/132 cm 37/52/132 cm


A dupla, nagyméretű ágyneműtartó görgőkön mozog, tömör fából készül. Fehér színben csak a front tömörfa, a többi része bútorlapból készül.

Az ágykeret anyaga: tömör fenyő (nem tartalmaz ragasztott, hossztoldott elemeket!).

Az ágy két különálló ágyként is használható (az emeletes és a kihúzható ágy)!

Az ágyoldalak 2 cm vastagságú, 10 cm szélességű tömör, az ágylábak 4 cm vastagságú 4 cm szélességű tömör fenyőből készültek, így különösen erős és strapabíró az ágy!

Az ágyrács tömör fenyőből készült, 2 cm vastagságú, 7 cm szélességű, rögzített.

Az ágy teherbírása 120 kg szintenként, így nyugodtan lehet használni a szülőknek is altatás, meseolvasás idején.

A kihúzható ágy is 120 kg teherbírású, ami abszolút alkalmas egy felnőttnek is!

Az ágyak felépítése, szerkezete, teherbírása, biztonsága megfelel a PN-EN 747-1+A1:2015, PN-EN-2+A1:2015 szigorú előírásainak!

A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!!! 

Jelen termék megrendelése fizetési kötelezettséggel jár, a fogyasztót nem illeti meg elállási jog a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bek. c) pontja alapján, mely szerint „A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak”.

Mivel jelen termék esetében nem előre gyártott termékről van szó, hanem egyedileg, a fogyasztó megrendelése szerinti színre festett ágyról, így nem tartozik az elállási joggal érintett áruk körébe!

Amennyiben a fogyasztó még akkor jelzi felénk a megrendelés lemondási szándékát, hogy a gyártó felé még törölhető a megrendelés, úgy természetesen eltekintünk a fizetési kötelezettséggel járó vásárlástól.

SZÍNEK:

Az alapár az ágyat natúr fa színben, három rétegű lakkozással ellátva tartalmazza.

Felár - 23.000,- Ft - ellenében kérhető valamennyi egyéb, az alábbi palettán található színekben:

 

A színválasztás során előbb az alapszínt kell megadni, ami az ágykeret színét jelenti, majd pedig a kiegészítő színt, ami pedig az ágyvégbetétek, létra és az ágyneműtartók színét jelenti (a mintaképen az ágy színe 4. fehér, kiegészítő színe 3. rózsaszín akril).

A festés, pácolás és lakkozás során használt anyagok megfelelnek a nagyon szigorú E71-es EURO-NORMA követelményeinek a kisgyermekek számára készült termékekre vonatkozóan! A festékek, lakkok, pácok nehézfémet nem tartalmaznak!

MATRAC:

Az ágyakat alapesetben matrac nélkül szállítjuk, ettől eltérő igény esetén kérjük válassza a terméket matraccal, mely esetben az ágyat 8 cm vastag, hideghabból készült, levehető és mosható huzattal ellátott matracokat biztosítunk hozzá (14.000,- Ft/db), vagy rendelje meg bármelyik extra matracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA. 

Amennyiben alapmatracot rendel az ágyhoz, úgy csak mindkét matrac együttes rendelésére van lehetőség, csak az egyik matrac rendelésére nincsen!

A speciális habból készült matracok felveszi gyermekünk alakját ezzel békés és nyugodt alvást biztosít számára.

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig barkácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 25.000,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

 

ÖSSZEGZÉS:

Az OTILIA 3 emeletes gyerekágyunkat a különösen masszív tömörfa szerkezetnek köszönhetően mindazoknak ajánljuk, akik helyhiánnyal küzdenek, ugyanakkor sokszor fogadnak ottalvó vendéggyerekeket, nagyszülőt, stb. vagy csak gyakran tartózkodnak a gyermekek mellett altatásnál, betegség idején.

A modern formatervezés egyben időtálló is, így az ágy akár több generáció számára is alkalmas lehet, mert rendkívül tartós konstrukcióval készül.

A szinte megszámlálhatatlan színkombináció közül mindenki megtalálhatja a számára tökéleteset.