A SOPHIE bababútor kollekciót olyan szülők számára tervezték, akik stílusos, modern és funkcionális bútorokat keresnek gyermekeik számára. A semleges fehér és bükk színek illeszkednek mind a lány, mind a fiú szobába. A SOPHIE bababútorcsalád széles kínálatának köszönhetően a bútorok együtt nőnek a gyermekkel és évekig szolgálják Önt és a gyermekeit.

BABAÁGY

Az ár tartalmazza:

  • az ágykeretet;
  • a kiegészítő korlátot;
  • szerelőkészletet;
  • INGYENES házhozszállítást.

LEÍRÁS:

  • Az ágykeret bútorlapból és MDF-ből készült;
  • A bükkszínű rész bükkből, a fehér színű rész fenyőből készült;
  • Kizárólag gyerekbarát lakkal és festékkel kezelt;
  • A teljes korlát középső 3 eleme kivehető;
  • Fekvőmagasság 3 fokozatban állítható;
  • Könnyen összeszerelhető.

SZÁLLÍTÁS:

120x60-AS MÉRETBEN FEHÉR ÉS BÜKK SZÍNBEN RAKTÁRRÓL AZONNAL!!!

Raktárkészlet:

A jelenlegi árakat kizárólag a készlet erejéig tudjuk tartani!

NÉV/SZÍN FEHÉR  BÜKK
SOPHIE KISÁGY 120X60 4 db 6 db

Raktárkészleten NEM lévő termékek esetén 25 munkanapon belül saját autókkal (nem futárszolgálattal), illetve személyes átvétel útján.Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

Legőszintébb sajnálatunkra a magas üzemanyagárak miatt kénytelenek voltunk szállítási díjat bevezetni, melyért szíves megértésüket kérjük!


AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN MINDÖSSZE 5.000,- Ft A SZÁLLÍTÁS!!!

A szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül!

Természetesen kollégánk megköszöni, ha a nagyobb csomagoknál biztosítanak neki segítséget, de ez egyáltalán nem feltétele a szállításnak!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség, természetesen ingyenesen.

TECHNIKAI ADATOK:

124x88x66cm-es babaágy                                                                                         

Hosszúság: 124 cm, magasság: 88 cm, szélesség: 66 cm                                                                                                                                                            
Matracméret: 120x60 cm

 

A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!!!

MATRAC:


A babaágyat alapesetben matrac nélkül szállítjuk, de lehetősége van, hogy megrendelje bármelyik extra matracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA. 

BÚTORCSALÁD:

Ha érdeklődne további bútorok iránt, melyek az SOPHIE bababútorcsaládhoz tartoznak, ezzel kialalítva akár a teljes babaszobát IDE KATTINTVA megtekinthető. A SOPHIE bababútorcsalád a kiságy mellett gyerekággyal, komóddal, ráhelyezhető pelenkázóval, gardróbszekrénnyel, polcos szekrénnyel és íróasztallal is szolgál azon szülők számára, akik évekkel előre megterveznék a gyerekszobát.

CSOMAGOLÁS:

A termékek biztonságos, ökobarát, biológiailag lebomló kartoncsomagolásban érkeznek, ugyanis a Little Sky cég mottója, hogy születéstől fogva óvjuk a Földünket! #SaveEarthSinceBirth

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig barkácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 8.500,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés