A DALIA  ifjúsági ágy egy elegáns stílusú bababútorcsalád tagja. A fehér-szürke színkombinációjú DALIA bútorcsalád ideális azok számára akik szeretik a világos szobákat.

Az elegáns bútordarabok, mint a DALIA sosem mennek ki a divatból!

GYEREKÁGY

Az ár tartalmazza:

  • az ágykeretet;
  • szerelőkészletet;
  • INGYENES házhozszállítást.

LEÍRÁS:

  • Az ágy bükkből és bútorlapokból készültek;
  • Kizárólag gyerekbarát lakkal és festékkel kezelt;
  • Könnyen összeszerelhető.

SZÁLLÍTÁS:

GYEREKÁGY FEHÉR SZÍNBEN RAKTÁRRÓL AZONNAL!!!

Raktárkészlet:

NÉV/SZÍN FEHÉR
DALIA IFJÚSÁGI ÁGY 5 db

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

25 munkanapon belül saját autókkal (nem futárszolgálattal), illetve személyes átvétel útján.

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

Az ingyenes szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre (emeletre is) viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül! Természetesen kollégánk megköszöni, ha a nagyobb csomagoknál biztosítanak neki segítséget, de ez egyáltalán nem feltétele a szállításnak!

TECHNIKAI ADATOK:

GYEREKÁGY:

204x75x94 cm                                                                                       

Hosszúság: 204 cm, magasság: 75 cm, szélesség: 94 cm

Matracméret: 180x80 cm                                                                                                                                                            

Ár: 61.490,-Ft 

MATRAC:


A gyerekágyat alapesetben matrac nélkül szállítjuk, de lehetősége van, hogy megrendelje bármelyik extra matracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA. 

BÚTORCSALÁD:

Ha érdeklődne további bútorok iránt, melyek az DALIA gyerekbútorcsaládhoz tartoznak, ezzel kialakítva akár a teljes gyerekszobát IDE KATTINTVA megtekinthető. A DALIA gyerekbútorcsalád az ifjúsági ágy mellett kisággyal, komóddal, ráhelyezhető pelenkázóval, gardróbszekrénnyel és polcos szekrénnyel is szolgál azon szülők számára, akik évekkel előre megterveznék a gyerekszobát.

CSOMAGOLÁS:

A termékek biztonságos, ökobarát, biológiailag lebomló kartoncsomagolásban érkeznek, ugyanis a Little Sky cég mottója, hogy születéstől fogva óvjuk a Földünket! #SaveEarthSinceBirth

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig bakácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 8.500,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés