AZ ÁR TARTALMAZZA:                                 

  • a tömörfa ágykeretet;
  • a tömörfa ágyrácsot;
  • a tömörfa kihúzható ágyat;
  • a görgős tömörfa ágyneműtartókat;
  • 8 cm vastagságú hideghab matracokat!


SZÁLLÍTÁS

A Karácsony előtt megnövekedett forgalomra és a gyártó tájékoztatására tekintettel a 25 munkanapos szállítási határidőt, a Karácsony előtti kiszállítást garantálni ezen termék vonatkozásában sajnos már nem tudjuk, azonban korlátozott számban még lehetséges, hogy időben megérkeznek a termékek.
Előfordulhat, hogy a megrendelt ágyak már csak az ünnepek miatti leállást követően, jövő év január közepe tájékán kerülnek kiszállításra.
Köszönjük megértésüket!


25 munkanapon belül saját autókkal (nem futárszolgálattal), illetve személyes átvétel útján.

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!
Az ingyenes szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül! Természetesen kollégánk megköszöni, ha a nagyobb csomagoknál biztosítanak neki segítséget, de ez egyáltalán nem feltétele a szállításnak!


Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.


TECHNIKAI ADATOK

        180*80/170*80 matracméret                  200*90/190*90 matracméret          
Hosszúság: 190 cm 210 cm
Szélesség: 87 cm 97 cm
Magasság: 175 cm 175 cm
Fekvőfelület: 37/52/132 cm 37/52/132 cm


A dupla, nagyméretű ágyneműtartó görgőkön mozog, tömör fából készül.

Az ágykeret anyaga: tömör fenyő (nem tartalmaz ragasztott, hossztoldott elemeket!).

Az ágy három különálló ágyként is használható!

Az ágyoldalak 2 cm vastagságú, 10 cm szélességű tömör, az ágylábak 4 cm vastagságú 4 cm szélességű tömör fenyőből készültek, így különösen erős és strapabíró az ágy!

Az ágyrács tömör fenyőből készült, 2 cm vastagságú, 7 cm szélességű, rögzített.

Az ágy teherbírása 120 kg szintenként, így nyugodtan lehet használni a szülőknek is altatás, meseolvasás idején.

A kihúzható ágy is 120 kg teherbírású, ami abszolút alkalmas egy felnőttnek is!

Az ágyak felépítése, szerkezete, teherbírása, biztonsága megfelel a PN-EN 747-1+A1:2015, PN-EN-2+A1:2015 szigorú előírásainak!

SZÍNEK:

Az alapár az ágyat natúr fa színben, három rétegű lakkozással ellátva tartalmazza.

Felár - 18.000,- Ft - ellenében kérhető valamennyi egyéb, az alábbi palettán található színekben:

A színválasztás során előbb az alapszínt kell megadni, ami az ágykeret színét jelenti, majd pedig a kiegészítő színt, ami pedig az ágyvégbetétek, létra és az ágyneműtartók színét jelenti (a mintaképen az ágy színe 4. fehér akril, kiegészítő színe pedig 13. rózsaszín akril).

A festés, pácolás és lakkozás során használt anyagok megfelelnek a nagyon szigorú E71-es EURO-NORMA követelményeinek a kisgyermekek számára készült termékekre vonatkozóan! A festékek, lakkok, pácok nehézfémet nem tartalmaznak!

MATRAC:

Az ágyat alapesetben 8 cm vastag hideghabból készült, levehető és mosható, két oldalon végig cipzározható huzattal ellátott matraccal szállítjuk, ettől eltérő igény esetén kérjük válassza a terméket matrac nélkül (-5.000,- Ft/matrac), és rendelje meg bármelyik extra gyerekmatracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA. 

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig barkácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 13.500,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

 

ÖSSZEGZÉS:

A SAM emeletes gyerekágyunkat a különösen masszív tömörfa szerkezetnek köszönhetően mindazoknak ajánljuk, akik helyhiánnyal küzdenek, ugyanakkor sokszor fogadnak ottalvó vendéggyerekeket, nagyszülőt, stb. vagy csak gyakran tartózkodnak a gyermekek mellett altatásnál, betegség idején.

A modern formatervezés egyben időtálló is, így az ágy akár több generáció számára is alkalmas lehet, mert rendkívül tartós konstrukcióval készül.

A szinte megszámlálhatatlan színkombináció közül mindenki megtalálhatja a számára tökéleteset.