Praktikus tárolókkal ellátott emeletes ágy alul 120x200-as, felül pedig 90x200-as matracmérettel ötféle színkombinációban. Az ár tartalmazza a két matracot: alul 15 cm vastag bonell-rugós matracot, felül pedig 8 cm vastag hideghab matracot!

AZ ÁR TARTALMAZZA:                                 

  • az ágykeretet;
  • az ágyrácsokat;
  • a matracokat; 
  • ágyneműtartót.

SZÁLLÍTÁS: 25 munkanap futárszolgálattal, illetve személyes átvétel útján.

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

TECHNIKAI ADATOK:


Hosszúság: 262 cm, szélesség: 130 cm, magasság: 155 cm
Matracméret: felső-90x200, alsó-120x200 cm
Ágykeret anyaga:  18 mm-es laminált bútorlap 22-es ABS élvédővel
Teherbírás: 100 kg szintenként

LEÍRÁS:

Az ágy formájának kialakítása során elsődleges szempont volt a biztonság, ezért lekerekített élek biztosítják, hogy teljes biztonságban tudhassuk gyermekünket.
Az ágynál minden helyet igyekezetek úgy kialakítani, hogy tárolásra alkalmas legyen, így a lépcsőben fiókos tárolók, az ágy alatt görgős ágyneműtartó, a két ágy között pedig egy polcos tároló is van.

MATRAC:

A felső ágyhoz speciális habból készült 8 cm vastagságú matrac felveszi gyermekünk alakját ezzel békés és nyugodt alvást biztosít számára. Az alsó ágyhoz 15 cm-es vastagságú bonell rugós matrac jár, ami tökéletes kényelmet biztosít akár egy felnőtt nek is. 

Az ágy rendelhető matracok nélkül is, mely esetben az ár 30.000,- Ft-tal csökken!

SZÍNVÁLASZTÉK:

Választható színek: fehér alapszín mellett kiegészítő színként fehér, kék, zöld, rózsaszín, szürke és narancssárga.

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig bakácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 17.000,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés