!!!MOST SZÍNES FELÁR NÉLKÜL!!!

 

Az OFELIA 2  házikó alakú gyerekágy páratlan hangulatot varázsol a gyerekszobába.  A bő színválaszték lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő színt. Az ágyhoz kiegészítő párnák is kaphatóak, hogy a kis házikó a maximális kényelmet nyújtsa a gyermekek számára.

AZ ÁR TARTALMAZZA:                                 

  • a tömörfa  és bútorlappal kombinált ágykeretet;
  • a tömörfával ágyrácsot;
  • a görgős ágyneműtartót;
  • a leesésgátlót.

Technikai adatok:

        180/170*80 matracméret                  200/190*90 matracméret          
Hosszúság: 190 cm 210 cm
Szélesség: 87 cm 97 cm
Magasság: 172 cm 172 cm
Fekvőfelület: 37 cm 37 cm

A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!!! 

Jelen termék megrendelése fizetési kötelezettséggel jár, a fogyasztót nem illeti meg elállási jog a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bek. c) pontja alapján, mely szerint „A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak”.

Mivel jelen termék esetében nem előre gyártott termékről van szó, hanem egyedileg, a fogyasztó megrendelése szerinti színre festett ágyról, így nem tartozik az elállási joggal érintett áruk körébe!

Amennyiben a fogyasztó még akkor jelzi felénk a megrendelés lemondási szándékát, hogy a gyártó felé még törölhető a megrendelés, úgy természetesen eltekintünk a fizetési kötelezettséggel járó vásárlástól.

Az ágyhoz rendelhető függöny és kiegészítő párna is,hogy még otthonosabbá váljon a házikó alakú ágy. 

Függöny ára: 28.000,-Ft

Kiegészítő párnák ára: 7.500,-Ft/2db

 

SZÍNVÁLASZTÉK:

Az alapár a tömör fa részeket natúr fenyő színben, három rétegű lakkozással ellátva tartalmazza.

Felár - 12.500,- Ft - ellenében kérhetőek az ágy tömörfa elemei valamennyi egyéb, az alábbi palettán található színben:

 

Az ágykeret bútorlapból készült betétei, elemei az alábbi színekben választhatóak:

 

Párnák színe:

A színválasztás során előbb az alapszínt kell megadni, ami az ágykeret tömör fa részeit jelenti, majd pedig a két kiegészítő színt, ami pedig az ágykeret bútorlapból készült elemeinek színét jelenti.

A festés, pácolás és lakkozás során használt anyagok megfelelnek a nagyon szigorú E71-es EURO-NORMA követelmén

MATRAC:

Az ágyakat alapesetben matrac nélkül szállítjuk, ettől eltérő igény esetén kérjük válassza a terméket matraccal, mely esetben az ágyat 8 cm vastag, hideghabból készült, levehető és mosható huzattal ellátott matracot biztosítunk hozzá (14.000,- Ft/db), vagy rendelje meg bármelyik extra matracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA. 

A speciális habból készült matracok felveszi gyermekünk alakját ezzel békés és nyugodt alvást biztosít számára.

SZÁLLÍTÁS:

30 munkanapon belül saját autókkal (nem futárszolgálattal), illetve személyes átvétel útján.

Legőszintébb sajnálatunkra a magas üzemanyagárak miatt kénytelenek voltunk szállítási díjat bevezetni, melyért szíves megértésüket kérjük!


AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN MINDÖSSZE 5.000,- Ft A SZÁLLÍTÁS!!!

A szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül!

Természetesen kollégánk megköszöni, ha a nagyobb csomagoknál biztosítanak neki segítséget, de ez egyáltalán nem feltétele a szállításnak!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség, természetesen ingyenesen.

 

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig barkácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 20.000,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés