A CARLO ágyunk egy modern, skandináv stílusú letisztult formájú gyerekágy, ami kamasz korban is elkíséri a gyermekünket.

Az ágy rendkívül stabil, köszönhetően a gyerekbútor iparban szinte egyedinek mondható, 18 mm vastagságú, bútorlap keretnek!

Nagy teherbírású, 200x90-es matracméretű ajándék rugalmas FLEX ágyráccsal!

Az ágyhoz nem tartozik matrac, de akár 20 cm vastagságú matraccal is kényelmesen használható.

AZ ÁR TARTALMAZZA:

  • az ágykeretet;
  • az ágyrácsot.

 

200x90-as matracméretű ágy: 73.290,- Ft 

                      

SZÁLLÍTÁS:

20 munkanapon belül!

 

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

Az ingyenes szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül! Természetesen kollégánk megköszöni, ha a nagyobb csomagoknál biztosítanak neki segítséget, de ez egyáltalán nem feltétele a szállításnak!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

TECHNIKAI ADATOK:

Az ágykeret anyaga: - 18  mm vastagságú laminált bútorlap

Az ágy terhelhetősége 100 kg!!!

Ágyrács: - rugalmas, hajlított;
                - nyírfából készült rétegelt FLEX rendszerű,
                - gumírozott papucsokkal ellátott a hangtalan mozgás érdekében,
                - szintetikus szalaggal összekötött az egyenletes elosztás érdekében.

A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!!!

SZÍN:

Választható keretszínek: fehér és grafit

MATRAC:

Az ágyhoz nem tartozik matrac, amennyiben szeretne hozzá, úgy rendelje meg bármelyik gyerek matracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA, vagy akár válasszon az FDM matrac teljes kínálatából IDE KATTINTVA!

KOMPLETT SZOBA BERENDEZÉSE:

CARLO típusú ágyunknál lehetősége van egy komplett szobát berendeznie gyermekének. Rendelhető CARLO KOMÓD, GARDRÓBSZEKRÉNY ÉS ÉJJELISZEKRÉNY! Tekintse meg bútorkínálatunkat IDE kattintva.

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig bakácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 15.000,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés