A CARLO ágyunk egy modern, skandináv stílusú letisztult formájú gyerekágy, ami kamasz korban is elkíséri a gyermekünket.

Az ágy rendkívül stabil, köszönhetően a gyerekbútor iparban szinte egyedinek mondható, 18 mm vastagságú, bútorlap keretnek!

Nagy teherbírású ágy rugalmas FLEX ágyráccsal!

Az ágyhoz nem tartozik matrac, de akár 20 cm vastagságú matraccal is kényelmesen használható.

AZ ÁR TARTALMAZZA:

  • az ágykeretet;
  • az ágyrácsot.

 

180x80-as matracméretű ágy: 

Hossza 184 cm
Magassága 92 cm
Szélessége 84 cm

                      

SZÁLLÍTÁS:

20 munkanapon belül!

Legőszintébb sajnálatunkra a magas üzemanyagárak miatt kénytelenek voltunk szállítási díjat bevezetni, melyért szíves megértésüket kérjük!


AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN MINDÖSSZE 5.000,- Ft A SZÁLLÍTÁS!!!

A szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül!

Természetesen kollégánk megköszöni, ha a nagyobb csomagoknál biztosítanak neki segítséget, de ez egyáltalán nem feltétele a szállításnak!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség, természetesen ingyenesen.

TECHNIKAI ADATOK:

Az ágykeret anyaga: - 18  mm vastagságú laminált bútorlap

Az ágy terhelhetősége 100 kg!!!

Ágyrács: - rugalmas, hajlított;
                - nyírfából készült rétegelt FLEX rendszerű,
                - gumírozott papucsokkal ellátott a hangtalan mozgás érdekében,
                - szintetikus szalaggal összekötött az egyenletes elosztás érdekében.

 

 

A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!!!

SZÍN:

Választható keretszínek: fehér és grafit

MATRAC:

Az ágyhoz nem tartozik matrac, amennyiben szeretne hozzá, úgy rendelje meg bármelyik gyerek matracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA, vagy akár válasszon az FDM matrac teljes kínálatából IDE KATTINTVA!

KOMPLETT SZOBA BERENDEZÉSE:

CARLO típusú ágyunknál lehetősége van egy komplett szobát berendeznie gyermekének. Rendelhető CARLO KOMÓD, GARDRÓBSZEKRÉNY ÉS ÉJJELISZEKRÉNY! Tekintse meg bútorkínálatunkat IDE kattintva.

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig bakácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 20.000,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés