A Bellatrix ágyat a természetes fenyőfán alapuló tervezési egyszerűség jellemzi. A ágy modern formája lehetővé teszi, hogy a gyerekek könnyen kibontakoztathassák kreativitásukat egy ilyen belső térben.

Az ágy könnyedén összeszerelhető!

Nagy teherbírású ágy rugalmas FLEX ágyráccsal!

AZ ÁR TARTALMAZZA:

  • az ágykeretet;
  • az ágyrácsot!

                                                

SZÁLLÍTÁS:

 20 munkanapon belül saját autókkal (nem futárszolgálattal), illetve személyes átvétel útján.

Legőszintébb sajnálatunkra a magas üzemanyagárak miatt kénytelenek voltunk szállítási díjat bevezetni, melyért szíves megértésüket kérjük!


AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN MINDÖSSZE 5.000,- Ft A SZÁLLÍTÁS!!!

A szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül!

Természetesen kollégánk megköszöni, ha a nagyobb csomagoknál biztosítanak neki segítséget, de ez egyáltalán nem feltétele a szállításnak!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség, természetesen ingyenesen.

 

TECHNIKAI ADATOK:

Az ágykeret anyaga: - tömörfa

Az ágy terhelhetősége 100 kg!!!

Ágyrács: - rugalmas, hajlított;
                - nyírfából készült rétegelt FLEX rendszerű,
                - gumírozott papucsokkal ellátott a hangtalan mozgás érdekében,
                - szintetikus szalaggal összekötött az egyenletes elosztás érdekében

 

160x80-as matracméretű ágy: 

Hosszúság: 168 cm, szélesség: 88,5 cm, magasság:145 cm
Szint magassága: 17-18 cm
Matracméret: 160x80 cm

 

180x80-as matracméretű ágy:

Hosszúság: 188 cm, szélesség: 88,5 cm, magasság:145 cm
Szint magassága: 17-18 cm
Matracméret: 180x80 cm

 

200x90-as matracméretű ágy:

Hosszúság: 208 cm, szélesség: 98,5 cm, magasság:149,2 cm
Szint magassága: 17-18 cm
Matracméret: 200x90 cm

A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!!!

Jelen termék megrendelése fizetési kötelezettséggel jár, a fogyasztót nem illeti meg elállási jog a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bek. c) pontja alapján, mely szerint „A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak”.

Mivel jelen termék esetében nem előre gyártott termékről van szó, hanem egyedileg, a fogyasztó megrendelése szerinti színre festett ágyról, így nem tartozik az elállási joggal érintett áruk körébe!

Amennyiben a fogyasztó még akkor jelzi felénk a megrendelés lemondási szándékát, hogy a gyártó felé még törölhető a megrendelés, úgy természetesen eltekintünk a fizetési kötelezettséggel járó vásárlástól.

SZÍN:

Az alapár az ágyat natúr fenyő színben tartalmazza.

Választható keretszínek 32.500,-Ft felár ellenében: fehér és szürke

 

MATRAC:

Az ágyakat alapesetben matrac nélkül szállítjuk, ettől eltérő igény esetén rendelje meg bármelyik  matracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA. 

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig bakácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 20.000,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés