AZ ÁR TARTALMAZZA:                                 

  • a tömörfa ágykeretet;
  • a tömörfa ágyrácsot;
  • a tömörfa kihúzható ágyat;
  • a görgős tömörfa ágyneműtartókat;
  • 8 cm vastagságú hideghab matracokat!


SZÁLLÍTÁS

30 munkanapon belül saját autókkal (nem futárszolgálattal), illetve személyes átvétel útján.

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!
Az ingyenes szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül! Természetesen kollégánk megköszöni, ha a nagyobb csomagoknál biztosítanak neki segítséget, de ez egyáltalán nem feltétele a szállításnak!


Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.


TECHNIKAI ADATOK

        180*80/170*80 matracméret                  200*90/190*90 matracméret          
Hosszúság: 190 cm 210 cm
Szélesség: 87 cm 97 cm
Magasság: 175 cm 175 cm
Fekvőfelület: 37/52/132 cm 37/52/132 cm


A dupla, nagyméretű ágyneműtartó görgőkön mozog, tömör fából készül.

Az ágykeret anyaga: tömör fenyő (nem tartalmaz ragasztott, hossztoldott elemeket!).

Az alsó ágy leesésgátlója levehető, azonban a felső ágyé fix!

Az ágy három különálló ágyként is használható!

Az ágyoldalak 2 cm vastagságú, 10 cm szélességű tömör, az ágylábak 4 cm vastagságú 4 cm szélességű tömör fenyőből készültek, így különösen erős és strapabíró az ágy!

Az ágyrács tömör fenyőből készült, 2 cm vastagságú, 7 cm szélességű, rögzített.

Az ágy teherbírása 120 kg szintenként, így nyugodtan lehet használni a szülőknek is altatás, meseolvasás idején.

A kihúzható ágy is 120 kg teherbírású, ami abszolút alkalmas egy felnőttnek is!

Az ágyak felépítése, szerkezete, teherbírása, biztonsága megfelel a PN-EN 747-1+A1:2015, PN-EN-2+A1:2015 szigorú előírásainak!

SZÍNEK:

Az alapár az ágyat natúr fa színben, három rétegű lakkozással ellátva tartalmazza. (A mintaképen a fehér akril (4) színű ágy látható.)

Felár - 18.000,- Ft - ellenében kérhető valamennyi egyéb, az alábbi palettán található színekben:

A festés, pácolás és lakkozás során használt anyagok megfelelnek a nagyon szigorú E71-es EURO-NORMA követelményeinek a kisgyermekek számára készült termékekre vonatkozóan! A festékek, lakkok, pácok nehézfémet nem tartalmaznak!

MATRAC:

Az ágyat alapesetben 8 cm vastag hideghabból készült, levehető és mosható, két oldalon végig cipzározható huzattal ellátott matraccal szállítjuk, ettől eltérő igény esetén kérjük válassza a terméket matrac nélkül (-5.000,- Ft/matrac), és rendelje meg bármelyik extra gyerekmatracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA. 

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig barkácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 17.000,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

 

ÖSSZEGZÉS:

A NIKO3 emeletes gyerekágyunkat a különösen masszív tömörfa szerkezetnek köszönhetően mindazoknak ajánljuk, akik helyhiánnyal küzdenek, ugyanakkor sokszor fogadnak ottalvó vendéggyerekeket, nagyszülőt, stb. vagy csak gyakran tartózkodnak a gyermekek mellett altatásnál, betegség idején.

A modern formatervezés egyben időtálló is, így az ágy akár több generáció számára is alkalmas lehet, mert rendkívül tartós konstrukcióval készül.

A 25 féle szín közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt és a gyerekszobába illőt.