A PLANET gyerekágy mindkét színösszeállítása tökéletes egy tinédzser számára. A mindkét színkombinációban szereplő tölgy otthonossá teszi a szobát, míg a többi szín vidámmá, elegánssá teszi azt.
 

AZ ÁR TARTALMAZZA:                                 

  • az ágykeretet;
  • az ágyrácsot,
  • ágyneműtartót.  

SZÁLLÍTÁS:                                                 

4-6 héten belül saját autókkal (nem futárszolgálattal), illetve személyes átvétel útján.

Legőszintébb sajnálatunkra a magas üzemanyagárak miatt kénytelenek voltunk szállítási díjat bevezetni, melyért szíves megértésüket kérjük!


AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN MINDÖSSZE 5.000,- Ft A SZÁLLÍTÁS!!!

A szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül!

Természetesen kollégánk megköszöni, ha a nagyobb csomagoknál biztosítanak neki segítséget, de ez egyáltalán nem feltétele a szállításnak!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség, természetesen ingyenesen.

 

TECHNIKAI ADATOK:

PL14 - 200x90-as matrac méretű ágy:

Hosszúság: 224 cm, szélesség: 94 cm
Szint magassága: 77 cm
Matracméret: 200x90 cm

A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!!!

 

LEÍRÁS:

Az ágy kihúzható fiókos tárolóval,és a támlából kihúzható polccal, MATRAC NÉLKÜL kapható. Az ágy megrendelhető a fehér-tölgy-kék, vagy a fekete-tölgy-szürke kombinációjában.

Az ágy teherbírása 80 kg.

MATRAC:


Az ágyakat alapesetben MATRAC NÉLKÜL szállítjuk,azonban választhat matrackínálatunkból IDE KATTINTVA. 

Az ágyhoz tartozó bútorcsalád IDE KATTINTVA tekinthető meg a honlapon.

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig barkácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 20.000,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés