A SOPHIE gyerekbútor kollekciót olyan szülők számára tervezték, akik stílusos, modern és funkcionális bútorokat keresnek gyermekeik számára. A semleges fehér és bükk színek illeszkednek mind a lány, mind a fiú szobába. A SOPHIE gyerekbútorcsalád széles kínálatának köszönhetően a bútorok együtt nőnek a gyermekkel és évekig szolgálják Önt és a gyermekeit.

GYEREKÁGY

Az ár tartalmazza:

  • az ágykeretet;
  • szerelőkészletet.

LEÍRÁS:

  • Az ágy bükkből és bútorlapokból készültek;
  • Kizárólag gyerekbarát lakkal és festékkel kezelt;
  • Könnyen összeszerelhető.

SZÁLLÍTÁS:

GYEREKÁGY FEHÉR-BÜKK SZÍNBEN RAKTÁRRÓL AZONNAL!!!

Raktárkészlet:

NÉV/SZÍN FEHÉR-BÜKK
SOPHIE GYEREKÁGY 2 db

Raktárkészleten NEM lévő termékek esetén 25 munkanapon belül saját autókkal (nem futárszolgálattal), illetve személyes átvétel útján.Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

Legőszintébb sajnálatunkra a magas üzemanyagárak miatt kénytelenek voltunk szállítási díjat bevezetni, melyért szíves megértésüket kérjük!


AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN MINDÖSSZE 5.000,- Ft A SZÁLLÍTÁS!!!

A szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül!

Természetesen kollégánk megköszöni, ha a nagyobb csomagoknál biztosítanak neki segítséget, de ez egyáltalán nem feltétele a szállításnak!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség, természetesen ingyenesen.

TECHNIKAI ADATOK:

GYEREKÁGY:

184x72x84 cm                                                                                       

Hosszúság: 184 cm, magasság: 72 cm, szélesség: 84 cm

Matracméret: 180x80 cm                                                                                                                                                            

 

A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!!!

MATRAC:


A gyerekágyat alapesetben matrac nélkül szállítjuk, de lehetősége van, hogy megrendelje bármelyik extra matracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA. 

BÚTORCSALÁD:

Ha érdeklődne további bútorok iránt, melyek az SOPHIE gyerekbútorcsaládhoz tartoznak, ezzel kialalítva akár a teljes gyerekszobát IDE KATTINTVA megtekinthető. A SOPHIE gyerekbútorcsalád a kiságy mellett gyerekággyal, komóddal, ráhelyezhető pelenkázóval, gardróbszekrénnyel, polcos szekrénnyel és íróasztallal is szolgál azon szülők számára, akik évekkel előre megterveznék a gyerekszobát.

CSOMAGOLÁS:

A termékek biztonságos, ökobarát, biológiailag lebomló kartoncsomagolásban érkeznek, ugyanis a Little Sky cég mottója, hogy születéstől fogva óvjuk a Földünket! #SaveEarthSinceBirth

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig barkácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 8.500,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés