Praktikus tárolókkal ellátott galériás ágy 80x200-as matracmérettel ötféle színkombinációban. Az ár tartalmazza a matracot!

AZ ÁR TARTALMAZZA:                                 

  • az ágykeretet;
  • az ágyrácsokat;
  • a matracokat; 
  • ágyneműtartót.

SZÁLLÍTÁS: 25 munkanap futárszolgálattal, illetve személyes átvétel útján.

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

TECHNIKAI ADATOK:


Hosszúság: 259 cm, szélesség: 130 cm, magasság: 178,5 cm
Matracméret: 80x200
Ágykeret anyaga:  18 mm-es laminált bútorlap 22-es ABS élvédővel
Teherbírás: 100 kg 

LEÍRÁS:

Az ágy formájának kialakítása során elsődleges szempont volt a biztonság, ezért lekerekített élek biztosítják, hogy teljes biztonságban tudhassuk gyermekünket.
Az ágynál minden helyet igyekezetek úgy kialakítani, hogy tárolásra alkalmas legyen, így a lépcsőben fiókos tárolók, szekrény, íróasztal is található.

MATRAC:

Az ágyhoz 80x200-as hideghab matrac jár, azonban az ágyat matrac nélkül is kérheti, ebben az esetben az árból - 5000,-Ft jön le. 

SZÍNVÁLASZTÉK:

Választható színek: fehér alapszín mellett kiegészítő színként fehér, kék, zöld, rózsaszín és szürke.

 

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig bakácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 14.000,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés