AZ ÁR TARTALMAZZA:                                 

  • a bútorlappal kombinált tömörfa ágykeretet;
  • a tömörfa kihúzható ágykeretet;
  • a tömörfa ágyrácsot;
  • a görgős ágyneműtartókat;
  • a leesésgátlót;
  • 8 cm vastagságú hideghab matracokat!


SZÁLLÍTÁS


30 munkanapon belül saját autókkal (nem futárszolgálattal), illetve személyes átvétel útján.

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

Az ingyenes szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül! Természetesen kollégánk megköszöni, ha a nagyobb csomagoknál biztosítanak neki segítséget, de ez egyáltalán nem feltétele a szállításnak!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.


TECHNIKAI ADATOK

        180*80/170*80 matracméret                  200*90/190*90 matracméret          
Hosszúság: 190 cm 210 cm
Szélesség: 88 cm 98 cm
Magasság: 79 cm 79 cm
Fekvőfelület: 37/52 cm 37/52 cm


A dupla, nagyméretű ágyneműtartó görgőkön mozog, bútorlapból készül.

Az ágykeret anyaga: tömör fenyő (nem tartalmaz ragasztott, hossztoldott elemeket!) és bútorlap kombinációjával készül.

A kihúzható ágy belső lábai görgővel vannak ellátva és teljes értékű ágyként funkcionálnak, a normál ággyal azonos teherbírással.

Az ágyrács tömör fenyőből készült, 2 cm vastagságú, 7 cm szélességű, rögzített.

Az ágy teherbírása 120 kg, így nyugodtan lehet használni a szülőknek is altatás, meseolvasás idején.

Az ágyak felépítése, szerkezete, teherbírása, biztonsága megfelel a PN-EN 747-1+A1:2015, PN-EN-2+A1:2015 szigorú előírásainak!

SZÍNEK:

Az alapár a tömör fa részeket natúr fenyő színben, három rétegű lakkozással ellátva tartalmazza.

Felár - 12.000,- Ft - ellenében kérhetőek az ágy tömörfa elemei valamennyi egyéb, az alábbi palettán található színben:

Az ágykeret bútorlapból készült betétei, elemei az alábbi színekben választhatóak:

A színválasztás során előbb az alapszínt kell megadni, ami az ágykeret tömör fa részeit jelenti, majd pedig a kiegészítő színt, ami pedig az ágykeret bútorlapból készült elemeinek színét jelenti (a mintaképen látható ágy színe 4. fehér akril, kiegészítő színe: 10. trüffel)

A festés, pácolás és lakkozás során használt anyagok megfelelnek a nagyon szigorú E71-es EURO-NORMA követelményeinek a kisgyermekek számára készült termékekre vonatkozóan!

MATRAC:

Az ágyat alapesetben 8 cm vastag hideghabból készült, levehető és mosható, két oldalon végig cipzározható huzattal ellátott matraccal szállítjuk, ettől eltérő igény esetén kérjük válassza a terméket matrac nélkül (-5.000,- Ft/matrac), és rendelje meg bármelyik extra gyerekmatracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA. 

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig barkácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 12.000,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

 

ÖSSZEGZÉS:

A TERRA 2 gyerekágyunkat a különösen masszív szerkezetének köszönhetően mindazoknak ajánljuk, akik sok időt töltenek gyermekükkel az ágyban a délutáni, esti altatásnál.

A kihúzható ágy teljes értékű ágynak tekinthető, így nagyon praktikus vendégágy lehet akár felnőttek számára is.

A modern formatervezés egyúttal a biztonságot is szolgálja, ugyanis a leesésgátlókkal ellátott ágykeret teljes biztonságot nyújt gyermekük számára.

A szinte megszámlálhatatlan színkombináció között mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt és az ágy a gyerekszoba éke lehet!