RACE autós gyerekágy 160*80-as matracméretben, ágyráccsal, matraccal többféle választható mintával a kis versenyzőknek. Most 6 új mintával!!!

 

AZ ÁR TARTALMAZZA:

  • az ágykeretet;
  • az ágyrácsot; 
  • a matracot.

SZÁLLÍTÁS:

160X80-AS MÉRETBEN 1. VIPER MINTÁVAL RAKTÁRRÓL AZONNAL KAPHATÓ!!!

Raktárkészlet

NÉV/SZÍN 1. VIPER MINTÁVAL
RACE 160x80 1 db

3-21 napon belül futárszolgálattal, illetve személyes átvétel útján. 

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

TECHNIKAI ADATOK:

Hosszúság: 170, szélesség: 84 cm
Matracméret: 160x80 cm

Az ágy terhelhetősége 60 kg

Race Autós Gyerekágy méretek

A speciális habból készült matrac felveszi gyermekünk alakját ezzel békés és nyugodt alvást biztosít számára.

Az ágy szélei a matracnál feljebb érnek, így meggátolják, hogy gyermekünk alvás közben leessen az ágyról.

LEÍRÁS:

A választható minták segítségével a gyermekünket is bevonhatjuk a vásárlásba, így választásával saját maga alakíthatja vágyai szerint a fekhelyét érdeklődési körének megfelelően.

Race Autós Gyerekágy minták
Race Autós Gyerekágy minták
A laminált bútorlapból készült ágyaink vágott szélein – a másoknál alkalmazott élzáró fólia helyett – egy speciális műanyagból készült élvédőt használunk. A lekerekített élvédő nagyobb rugalmasságot és tartósságot biztosít az ágynak, ugyanakkor megóvja gyermekünket attól, hogy az ágy széle felhorzsolja esetlegesen a bőrüket.

Race Autós Gyerekágy technikai információk

MATRAC:

Az ágyakat alapesetben 6 cm vastagságú, hideghabból készült, levehető és mosható huzattal ellátott matraccal szállítjuk, ettől eltérő igény esetén kérjük rendelje meg az ágyat matrac nélkül (-5.000,- Ft) és válasszon az extra matrackínálatunkból IDE KATTINTVA.

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig bakácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 8.500,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés