Letisztult formavilágú, stílusos laminált gyerekágy tömör bükk lábakkal, tömörfa ágyráccsal, 100 kg-os teherbírással és ágyneműtartóval!

 

AZ ÁR TARTALMAZZA:                                 

  • az ágykeretet;
  • az ágyrácsot;
  • ágyneműtartókat.


SZÁLLÍTÁS:                                               

30 munkanapon belül saját autókkal (nem futárszolgálattal), illetve személyes átvétel útján.

Legőszintébb sajnálatunkra a magas üzemanyagárak miatt kénytelenek voltunk szállítási díjat bevezetni, melyért szíves megértésüket kérjük!


AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN MINDÖSSZE 5.000,- Ft A SZÁLLÍTÁS!!!

A szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül!

Természetesen kollégánk megköszöni, ha a nagyobb csomagoknál biztosítanak neki segítséget, de ez egyáltalán nem feltétele a szállításnak!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség, természetesen ingyenesen.

TECHNIKAI ADATOK:

180x80-as matrac méretű ágy:

Hosszúság: 190 cm, szélesség: 88,5 cm, magasság: 85 cm
Szint magassága: 37 cm
Matracméret: 180x80 cm

A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!!!

200x90-es méretű ágy:

Hosszúság: 210, szélesség: 98,5 cm, magasság: 85 cm
Szint magassága: 37 cm
Matracméret: 200x90 cm

 

LEÍRÁS:

Letisztult formavilágú, stílusos fehér színű laminált gyerekágy tömör bükk lábakkal, tömörfa ágyráccsal, 100 kg-os teherbírással és ágyneműtartóval

Az ágy rendelhető ágyneműtartók nélkül is, mely esetben 14.000,- Ft-tal csökken az ár!

Az ágykeret 18 mm vastagságú, kiváló minőségű bútorlapból, a hozzá tartozó ágyrács pedig 2 cm vastagságú tömör fenyőből készül.


MATRAC:

Az ágyakat alapesetben matrac nélkül szállítjuk, ettől eltérő igény esetén kérjük válassza a terméket matraccal, mely esetben az ágyat 8 cm vastag, hideghabból készült, levehető és mosható huzattal ellátott matracot biztosítunk hozzá (14.000,- Ft/db), vagy rendelje meg bármelyik extra matracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA. 

A speciális habból készült matracok felveszi gyermekünk alakját ezzel békés és nyugodt alvást biztosít számára.


ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig bakácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 20.000,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés