Letisztult formavilágú, stílusos laminált gyerekágy tömör bükk lábakkal, tömörfa ágyráccsal, 100 kg-os teherbírással, ágyneműtartóval és ajándék matraccal!

 

AZ ÁR TARTALMAZZA:                                 

  • az ágykeretet;
  • az ágyrácsot;
  • a matracot; 
  • ágyneműtartókat.


SZÁLLÍTÁS:                                                 

25 munkanapon belül futárszolgálattal, illetve személyes átvétel útján.

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

TECHNIKAI ADATOK:

180x80-as matrac méretű ágy:

Hosszúság: 190 cm, szélesség: 88,5 cm, magasság: 85 cm
Szint magassága: 37 cm
Matracméret: 180x80 cm

Ár: 77.990,- Ft

200x90-es méretű ágy:

Hosszúság: 208, szélesség: 98,5 cm, magasság: 85 cm
Szint magassága: 37 cm
Matracméret: 200x90 cm

Ár: 84.990,- Ft

Az ágy terhelhetősége 100 kg!

 

LEÍRÁS:

Letisztult formavilágú, stílusos fehér színű laminált gyerekágy tömör bükk lábakkal, tömörfa ágyráccsal, 100 kg-os teherbírással, ágyneműtartóval és ajándék matraccal!

Az ágy rendelhető ágyneműtartók nélkül is, mely esetben 14.000,- Ft-tal csökken az ár!

Az ágykeret 18 mm vastagságú, kiváló minőségű bútorlapból, a hozzá tartozó ágyrács pedig 2 cm vastagságú tömör fenyőből készül.


MATRAC:

A speciális habból készült matrac felveszi gyermekünk alakját ezzel békés és nyugodt alvást biztosít számára. Az ágy szélei a matracnál feljebb érnek, így meggátolják, hogy gyermekünk alvás közben leessen az ágyról. 
Az ágyakat alapesetben hideghabból készült (8 cm vastag), levehető és mosható huzattal ellátott matraccal szállítjuk, ettől eltérő igény esetén kérjük válassza a matrac nélküli opciót (-5.000,- Ft) és  rendelje meg bármelyik extra matracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA. 


ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig bakácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 6.500,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés