Nagy teherbírású gyerekágy két méretben, 3 féle színkombinációban!

LILLA ágyunk rendkívül stabil, köszönhetően a gyerekbútor iparban szinte egyedinek mondható, 18 mm vastagságú, bútorlap keretnek!

A gyermekek biztonságát szolgálja az ugyancsak ritkaságszámba menő 2 mm vastagságú ABS élzárás, ami teljesen lekerekített!

Ha ránézünk az ágyra, minden bizonnyal láthatjuk a jellegzetes formákat, amelyek egy pillangó kinyújtott szárnyaira emlékeztetnek. 

AZ ÁR TARTALMAZZA:

  • az ágykeretet;
  • az ágyrácsot;

SZÁLLÍTÁS:

 20 munkanapon belül saját autókkal (nem futárszolgálattal), illetve személyes átvétel útján.

Legőszintébb sajnálatunkra a magas üzemanyagárak miatt kénytelenek voltunk szállítási díjat bevezetni, melyért szíves megértésüket kérjük!


AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN MINDÖSSZE 5.000,- Ft A SZÁLLÍTÁS!!!

A szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül!

Természetesen kollégánk megköszöni, ha a nagyobb csomagoknál biztosítanak neki segítséget, de ez egyáltalán nem feltétele a szállításnak!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség, természetesen ingyenesen.

 

TECHNIKAI ADATOK:

Az ágykeret anyaga: - 18  mm vastagságú laminált bútorlap.
                         

Az ágy terhelhetősége 100 kg!!!

 

140x70-as matracméretű ágy:  

Hosszúság: 144 cm, szélesség: 86 cm 
Szint magassága: 32 cm
Matracméret: 140x70 cm

 

160x80-as matracméretű ágy: 

Hosszúság: 164 cm, szélesség: 96 cm
Szint magassága: 32 cm
Matracméret: 160x80 cm

 

A nem raktáron lévő termékekre vonatkozóan:

Jelen termék megrendelése fizetési kötelezettséggel jár, a fogyasztót nem illeti meg elállási jog a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bek. c) pontja alapján, mely szerint „A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak”.

Mivel jelen termék esetében nem előre gyártott termékről van szó, hanem egyedileg, a fogyasztó megrendelése szerinti színre festett ágyról, így nem tartozik az elállási joggal érintett áruk körébe!

Amennyiben a fogyasztó még akkor jelzi felénk a megrendelés lemondási szándékát, hogy a gyártó felé még törölhető a megrendelés, úgy természetesen eltekintünk a fizetési kötelezettséggel járó vásárlástól.

SZÍN:

Választható színek: fehér, kék, rózsaszín

 

MATRAC:

Az ágyakat alapesetben matrac nélkül szállítjuk, ettől eltérő igény esetén kérjük válassza a terméket matraccal, mely esetben az ágyat 8 cm vastag, hideghabból készült, levehető és mosható huzattal ellátott matracokat biztosítunk hozzá (10.600,- Ft/db), vagy rendelje meg bármelyik extra matracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA. 

KOMPLETT SZOBA BERENDEZÉSE:

Rendelhető KOMÓD, GARDRÓBSZEKRÉNY, POLCOS SZEKRÉNY ÉS ÍRÓASZTAL! Tekintse meg bútorkínálatunkat a bútorok menüpont alatt!

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig bakácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 15.000,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés