Praktikus tárolókkal ellátott emeletes ágy alul 120x200-as, felül pedig 90x200-as matracmérettel ötféle színkombinációban.

AZ ÁR TARTALMAZZA:                                 

  • az ágykeretet;
  • az ágyrácsokat;
  • a matracokat; 
  • ágyneműtartót.

Suzy kombinált emeletes gyerekágy logo

SZÁLLÍTÁS: 10 munkanapon belül futárszolgálattal, illetve személyes átvétel útján.

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

TECHNIKAI ADATOK:


Hosszúság: 257 cm, szélesség: 130 cm, magasság: 166 cm
Matracméret: felső-90x200, alsó-120x200 cm
Ágykeret anyaga:  MDF és laminált bútorlap
Teherbírás: 80 kg szintenként

 

Ár: 335.990,- Ft helyett szeptember 30-ig bevezető áron 215.990,- Ft!!!

Suzy kombinált emeletes gyerekágy méretek

 

LEÍRÁS:

Az ágy formájának kialakítása során elsődleges szempont volt a biztonság, ezért lekerekített élek biztosítják, hogy teljes biztonságban tudhassuk gyermekünket.
Az ágynál minden helyet igyekezetek úgy kialakítani, hogy tárolásra alkalmas legyen, így a lépcsőben fiókos tárolók, az ágy alatt görgős ágyneműtartó, a két ágy között pedig egy polcos tároló is van.

MATRAC:

A speciális habból készült matrac felveszi gyermekünk alakját ezzel békés és nyugodt alvást biztosít számára. Az ágy szélei a matracnál feljebb érnek, így meggátolják, hogy gyermekünk alvás közben leessen az ágyról. 
Az ágyakat alapesetben hideghabból készült (6 cm vastag), levehető és mosható huzattal ellátott matraccal szállítjuk, ettől eltérő igény esetén kérjük válassza a matrac nélküli opciót (-5.000,- Ft) és  rendelje meg bármelyik extra matracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA. 

MINTAVÁLASZTÉK:

Választható színek: fehér alapszín mellett kiegészítő színként fehér, kék, zöld, rózsaszín és szürke

Suzy kombinált emeletes gyerekágy mintaválaszték

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig bakácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 11.000,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés