PAULA grafit színű bababútrcsaládunk egy igazán modern színvilágot varázsol a babaszobába. A PAULA bútorkollekciót olyan szülőknek ajánljuk, akik mindeképp szeretnének kicsit kilépni a komfortzónából a szoba tervezése során.

LEÍRÁS:

  • A bútorok fenyőből és bútorlapból készültek;
  • Grafit színekben három rétegű fújással festett;
  • Kizárólag gyerekbarát lakkal és festékkel kezelt;
  • Fekvőmagasság 3 fokozatban állítható;
  • Könnyen összeszerelhető.

SZÁLLÍTÁS:

 

Raktárkészlet:

NÉV/SZÍN natúr-grafit grafit
120x60 kiságy 17 db -
120x60 ágyneműtartó - 10 db


Raktárkészleten NEM lévő termékek esetén 25 munkanapon belül saját autókkal (nem futárszolgálattal), illetve személyes átvétel útján.Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.


AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

Az ingyenes szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre (emeletre is) viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül! Természetesen kollégánk megköszöni, ha a nagyobb csomagoknál biztosítanak neki segítséget, de ez egyáltalán nem feltétele a szállításnak!

TECHNIKAI ADATOK:

KISÁGY:

125x98x66cm-es babaágy                                                                                         

Hosszúság: 125, magasság: 98 cm, szélesség: 66 cm                                                                                                                                                            
Matracméret: 120x60 cm

Fekvőmagasság 3 fokozatban állítható: talajtól számítva 21-36-51 cm-re.

Ár: 29.990,-Ft (A feltüntetett ár matracot NEM tartalmaz)

A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!!!

ÁGYNEMŰTARTÓ

Az ágyneműtartó grafit színben rendelhető:

120x60-as méretben: Ár: 10.990,-Ft

MATRAC:


A babaágyat alapesetben matrac nélkül szállítjuk, de lehetősége van, hogy megrendelje bármelyik extra matracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA. 

BÚTORCSALÁD:

Ha érdeklődne további bútorok iránt, melyek a PAULA bababútorcsaládhoz tartoznak, ezzel kialakítva akár a teljes babaszobát IDE KATTINTVA megtekintheti. A NATI bababútorcsalád a kiságy mellett, komóddal, ráhelyezhető pelenkázó feltéttel is rendelkezik az elegáns stílust kedvelők számára.

CSOMAGOLÁS:

A termékek biztonságos, ökobarát, biológiailag lebomló kartoncsomagolásban érkeznek, ugyanis a Little Sky cég mottója, hogy születéstől fogva óvjuk a Földünket! #SaveEarthSinceBirth

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig bakácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 8.500,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés