PAULA grafit színű bababútorcsaládunk egy igazán modern színvilágot varázsol a babaszobába. A PAULA bútorkollekciót olyan szülőknek ajánljuk, akik mindenképp szeretnének kicsit kilépni a komfortzónából a szoba tervezése során.

LEÍRÁS:

  • A bútorok fenyőből és bútorlapból készültek;
  • Grafit színekben három rétegű fújással festett;
  • Kizárólag gyerekbarát lakkal és festékkel kezelt;
  • Fekvőmagasság 3 fokozatban állítható;
  • Könnyen összeszerelhető.

SZÁLLÍTÁS:

 

Raktárkészlet:

NÉV/SZÍN natúr-grafit grafit
120x60 kiságy 9 db -
120x60 ágyneműtartó - 13 db


Raktárkészleten NEM lévő termékek esetén 25 munkanapon belül saját autókkal (nem futárszolgálattal), illetve személyes átvétel útján.Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

Legőszintébb sajnálatunkra a magas üzemanyagárak miatt kénytelenek voltunk szállítási díjat bevezetni, melyért szíves megértésüket kérjük!

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN MINDÖSSZE 5.000,- Ft A SZÁLLÍTÁS!!!

A szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül!

Természetesen kollégánk megköszöni, ha a nagyobb csomagoknál biztosítanak neki segítséget, de ez egyáltalán nem feltétele a szállításnak!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség, természetesen ingyenesen.

TECHNIKAI ADATOK:

KISÁGY:

125x98x66cm-es babaágy                                                                                         

Hosszúság: 125, magasság: 98 cm, szélesség: 66 cm                                                                                                                                                            
Matracméret: 120x60 cm

Fekvőmagasság 3 fokozatban állítható: talajtól számítva 21-36-51 cm-re.

 (A feltüntetett ár matracot NEM tartalmaz)

A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!!!

ÁGYNEMŰTARTÓ

Az ágyneműtartó grafit színben rendelhető:

120x60-as méretben

MATRAC:


A babaágyat alapesetben matrac nélkül szállítjuk, de lehetősége van, hogy megrendelje bármelyik extra matracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA. 

BÚTORCSALÁD:

Ha érdeklődne további bútorok iránt, melyek a PAULA bababútorcsaládhoz tartoznak, ezzel kialakítva akár a teljes babaszobát IDE KATTINTVA megtekintheti. A NATI bababútorcsalád a kiságy mellett, komóddal, ráhelyezhető pelenkázó feltéttel is rendelkezik az elegáns stílust kedvelők számára.

CSOMAGOLÁS:

A termékek biztonságos, ökobarát, biológiailag lebomló kartoncsomagolásban érkeznek, ugyanis a Little Sky cég mottója, hogy születéstől fogva óvjuk a Földünket! #SaveEarthSinceBirth

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig barkácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 8.500,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés