INGYENES GYEREKÁGY SZÁLLÍTÁS AZ EGÉSZ ORSZÁG TERÜLETÉN!

Azonnal szállítható raktáron lévő ágyak! Rövid szállítási határidők! Bizonyos típusú gyerekágyainkat 10 munkanapon belül szállítjuk ki! A szállítási határidőket ellenőrizzék a termékek adatlapján!

Termékeink adatlapján nincs apróbetű! A feltüntetett árak a termékek valamennyi tartozékát (matrac, ágyneműtartó, leesésgátló, stb.) tartalmazzák! 

 

Kedves Vásárlóink!

A Covid-19 vírus miatt az összeszerelési szolgáltatásunk átmenetileg szünetel. Az általunk forgalmazott termékekhez minden esetben biztosítunk összeszerelési útmutatót, és az ügyfélszolgálatunk is segítségére van probléma esetén. Megértésüket köszönjük.

Kedves Vásárlóink! Kedves Érdeklődők!

A COVID-19 koronavírus járvány miatt jelenleg kialakult helyzetben webáruházunk zavartalanul üzemel, megrendeléseiket fogadjuk, feldolgozzuk és lehetőségeink szerint mihamarabb teljesítjük. 

Munkánk során valamennyi egészségügyi ajánlást, előírást betartunk az Önök egészségének védelmében is!

Üdvözlettel:

Majdanics Róbert 

ügyvezető

Figyelmeztetés! A megadott cím hibás, vagy már nem aktív tartalomra vonatkozik. Visszairányítjuk a kezdőlapra.

Álomszuszék gyerekágyak és gyerekszoba berendezés

Álomszuszék gyerekágyak és gyerekszoba berendezés

Mivel foglalkozik az Álomszuszék.hu? Gyerekszoba berendezés és gyerek ágy, gyermek ágy online kiskereskedelmével. Ezek közül is emeletes ágy, tömörfa ágy és laminált ágy forgalmazásával, valamint a gyerekágyakhoz való matrac is kapható minden méretben.

Álomszuszék gyerek ágyak

Az Álomszuszék.hu weboldal kizárólag minőségi, kényelmes és praktikus gyerekágyak, valamint matracok és kiegészítőik forgalmazásával foglalkozik. Gyermeke(i) ágyát kényelmesen és egyszerűen megrendelheti online, mi kiszállítjuk Önnek.

Milyen a megfelelő gyerekágy és matrac?

Tudta, hogy egy egészséges ember 40-60 mozdulatot végez egy éjszaka alatt. Ezen mozgások közül több tucat teljes megfordulás. Ezekhez a mozgásokhoz megfelelő minőségű fekvő felületre és megfelelő méretű helyre van szükségünk. A matrac szakértőink szerint a jó matrac hossza minimum 15 cm-rel hosszabb a gyermek magasságánál, és ehhez kell igazítani az ágykeret méretét is. Az Álomszuszéknál ezen szempontok figyelembe vételével készül minden gyerekágy.

Újdonságok autós gyerekágy kínálatunkban:  Az autós KIMI MINI, RACE, KIMI gyerekágy modellek. Autós gyerekágyakról bővebb infót itt találsz.

Autós gyerekágyak

Álomszuszék gyerek ágyak
Álomszuszék gyerek ágyak

Emeletes ágy és normál gyerekágy fából

Általánosságban tanácsos fából készült gyerekbútorokat vásárolni. A fa nagyon tartós, és ártalmatlan a gyermekre nézve, ráadásul tetszés szerint festhető. A jó minőségű faanyagból készült gyerekágyak sok-sok éven át stabil és esztétikus fekhelyet biztosítanak a kicsiknek. A bútorokon kívül dekoratív képeket, falmatricákat is erősíthetünk a gyerekszoba falára, hogy gyermekbarát és hangulatos atmoszférát alakítsunk ki

Emeletes ágyak

Borovi fenyő bútorok

Az Álomszuszék gyerekágyakat kizárólag első osztályú, válogatott fenyőből készítjük. A tömörfa elnevezésű faágyak 100% borovi fenyőből készülnek. A tömörfa elnevezésű ágyaink 100% tömörfa. A nem tömörfa elnevezésű gyerekágyaink hossztoldott elemeket is tartalmazhatnak. 

Minden gyerek ágy vízbázisú lakkalt kezelt, ami a magas védelem mellett élénk és természetes színt biztosít a fának. 

Gyártás során csak a legszigorúbb európai normáknak megfelelő gyerek- és környezetbarát anyagokat használnak fel!

Tömörfa gyerekágyak teherbírása: 100-120kg

Sima fa gyerekágyak teherbírása: 80kg

 

Álomszuszék gyerek ágyak
Álomszuszék gyerek ágyak

Összeszerelés

Minden általunk készített gyerekágy gyorsan és egyszerűen összeszerelhető. Probléma esetén telefonon segítséget nyújtunk Önnek.

 

Emeletes ágyaink két különálló ággyá is alakíthatóak.

 

A létra a gyerek ágy jobb vagy bal oldalára egyaránt felszerelhető.

Biztos hazai háttér

Cégünket magyar tulajdonos, profi magyar ügyfélszolgálattal üzemelteti. Így a garanciális kérdéseket és a panaszkezelést is a hazai aktuális jogszabályok szerint gyorsan és jogszerűen végezzük. 

Álomszuszék gyerek ágyak
Álomszuszék gyerek ágyak

Az ország egész TERÜLETÉN INGYENES  és GYORS SZÁLLÍTÁS! - Saját szállító csapattal dolgozunk!

Az ingyenes szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül! Természetesen kollégánk megköszöni, ha a nagyobb csomagoknál biztosítanak neki segítséget, de ez egyáltalán nem feltétele a szállításnak!

Rövid szállítási idő. Gyerekágyaink, akár 10 munkanapon belül kiszállítjuk. De a termékleírásokban az aktuális szállítási időt minden esetben megtalálja!

Tartozékok

Minden gyerekágyhoz tartozik két speciális habból készült matrac, amelyek kényelmes és nyugodt alvást biztosítanak.

 

A mély ágyneműtartó szolgálhat játékok tárolására is, praktikusan kihasználva az ágy alatti teret.

Álomszuszék gyerek ágyak
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ