!!!MOST SZÍNES FELÁR NÉLKÜL!!!

 

AZ ÁR TARTALMAZZA:                                 

  • a tömörfa ágykeretet;
  • az ívet, préselt nyírfa ágyrácsot!

SZÁLLÍTÁS


10-12 hét, saját autókkal (nem futárszolgálattal), illetve személyes átvétel útján.

Legőszintébb sajnálatunkra a magas üzemanyagárak miatt kénytelenek voltunk szállítási díjat bevezetni, melyért szíves megértésüket kérjük!


AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN MINDÖSSZE 5.000,- Ft A SZÁLLÍTÁS!!!
 

A szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül!

Természetesen kollégánk megköszöni, ha a nagyobb csomagoknál biztosítanak neki segítséget, de ez egyáltalán nem feltétele a szállításnak!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség, természetesen ingyenesen.

Az ágyak rendelkeznek a Poznanban található Faipari Intézet Tanúsítványával, amely igazolja a PN-EN 747-1: 2007, a PN-EN747-2: 2007 követelményeinek való megfelelést a szilárdsági követelmények és a biztonságos építési megoldások tekintetében. 

TECHNIKAI ADATOK -

TECHNIKAI ADATOK - 180*80 matracméret: 

Hosszúság: 188 cm, szélesség: 88 cm, magasság: 175 cm
Szintek magassága: 16 cm, illetve 110 cm

Szintek közötti távolság: 97 cm, az alsó leesésgátló és a felső ágykeret között pedig 43 cm
Matracméret: 180x80 cm
Teherbírás: 110 kg szintenként
Leesésgátló: alsó - 54 cm magas, a rácsok közötti távolság: 6,5 cm, felső - 54 cm magas, a lécek közötti távolság: 6,5 cm
Létra: bármelyik oldalra felszerelhető
Az ágykeret anyaga: borovi fenyő
Az ágykeret mélysége: kb. 4-5cm 

Az ágy lábainak vastagsága: 4x4cm

Az ágyoldal vastagsága: 2 cm


TECHNIKAI ADATOK - 200*90 matracméret: 

 

Hosszúság: 208 cm, szélesség: 98 cm, magasság: 175 cm
Szintek magassága: 16 cm, illetve 110 cm

Szintek közötti távolság: 97 cm, az alsó leesésgátló és a felső ágykeret között pedig 43 cm

Matracméret: 200x90 cm
Teherbírás: 110 kg szintenként
Leesésgátló: alsó - 54 cm magas, a rácsok közötti távolság: 6,5 cm, felső - 54cm magas, a lécek közötti távolság: 6,5 cm
Létra: bármelyik oldalra felszerelhető
Az ágykeret anyaga: borovi fenyő
Az ágykeret mélysége: kb. 4-5 cm

Az ágy lábainak vastagsága: 4x4 cm

Az ágyoldal vastagsága: 2 cm

Az ágyak felépítése, szerkezete, teherbírása, biztonsága megfelel a PN-EN 747-1+A1:2015, PN-EN-2+A1:2015 szigorú előírásainak!

A raktáron lévő termékek esetében az ágyrács tömörfa, az újonnan rendelt termékeké ívelt, préselt nyírfa.

SZÍNEK:

Az alapár az ágyat natúr fa színben, három rétegű lakkozással ellátva tartalmazza.

Felár - 17.500 Ft - ellenében kérhető valamennyi egyéb, az alábbi palettán található színekben:

Az ágyakat permetezéssel festik. A lakk három rétegének köszönhetően mechanikai sérülésekkel és mindenféle szennyeződéssel szemben ellenállóvá válik, az emeletes ágyak gyártási folyamatában használt lakk pedig a legmagasabb ökológiai osztályba sorolható.

Sok más lakkozott termékkel szemben, termékeink nem tartalmaznak bizonyítottan rákkeltő hatású aromás vegyületeket (toluol, xilol), valamint egyéb toxikus összetevőket, például formaldehidet, metanolt. Ennek köszönhetően nem okoznak különféle allergiákat, ami mindenekelőtt a gyermekek biztonságos alvása során rendkívül fontos. 

A nem raktáron lévő termékekre vonatkozóan:

Jelen termék megrendelése fizetési kötelezettséggel jár, a fogyasztót nem illeti meg elállási jog a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bek. c) pontja alapján, mely szerint „A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak”.

Mivel jelen termék esetében nem előre gyártott termékről van szó, hanem egyedileg, a fogyasztó megrendelése szerinti színre festett ágyról, így nem tartozik az elállási joggal érintett áruk körébe!

Amennyiben a fogyasztó még akkor jelzi felénk a megrendelés lemondási szándékát, hogy a gyártó felé még törölhető a megrendelés, úgy természetesen eltekintünk a fizetési kötelezettséggel járó vásárlástól.

MATRAC:

Az ágyakat alapesetben matrac nélkül szállítjuk, ettől eltérő igény esetén kérjük válassza a terméket matraccal, mely esetben az ágyat 7 cm vastag, hideghabból készült, levehető és mosható huzattal ellátott matracokat biztosítunk hozzá (17.000,- Ft/db), vagy rendelje meg bármelyik extra matracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA. 

Amennyiben alapmatracot rendel az ágyhoz, úgy csak mindkét matrac együttes rendelésére van lehetőség, csak az egyik matrac rendelésére nincsen!

A speciális habból készült matracok felveszi gyermekünk alakját ezzel békés és nyugodt alvást biztosít számára.

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig barkácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 22.000,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

 

ÖSSZEGZÉS:

Ez a klasszikus formatervezésű emeletes ágy azok számára készült, akik helyet szeretnének spórolni a gyerekszobában.  A két ágy közötti távolság elég nagy ahhoz, hogy a gyerkőc nyugodtan felállhat benne.

A nagy teherbírású tömörfa ágyszerkezet hosszú élettartamú, így akár több generáción át is kiszolgálhatja a gyerekeket.