!!!MOST SZÍNES FELÁR NÉLKÜL!!!

AZ ÁR TARTALMAZZA:                                 

  • a tömörfa ágykeretet;
  • az ívelt, préselt nyírfa ágyrácsot!


SZÁLLÍTÁS

NÉV/SZÍN FEHÉR 
CONCEPT 180x80  1 db


10-12 hét, saját autókkal (nem futárszolgálattal), illetve személyes átvétel útján.

Legőszintébb sajnálatunkra a magas üzemanyagárak miatt kénytelenek voltunk szállítási díjat bevezetni, melyért szíves megértésüket kérjük!


AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN MINDÖSSZE 5.000,- Ft A SZÁLLÍTÁS!!!

A szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül!

Természetesen kollégánk megköszöni, ha a nagyobb csomagoknál biztosítanak neki segítséget, de ez egyáltalán nem feltétele a szállításnak!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség, természetesen ingyenesen.

Az ágyak rendelkeznek a Poznanban található Faipari Intézet Tanúsítványával, amely igazolja a PN-EN 747-1: 2007, a PN-EN747-2: 2007 követelményeinek való megfelelést a szilárdsági követelmények és a biztonságos építési megoldások tekintetében. 

TECHNIKAI ADATOK - 180*80 matracméret: 

Hosszúság: 188 cm, szélesség: 88 cm, magasság: 68 cm
Szint magassága: 17 cm

Matracméret: 180x80 cm
Leesésgátló: a rácsok közötti távolság: 5,5 cm
Az ágykeret anyaga: tömör borovi fenyő
Az ágyoldal szélessége: 14 cm
Az ágykeret teherbírása: 110 kg
Az ágykeret mélysége: kb. 4-5 cm
Az ágy lábainak vastagsága: 4X4 cm
Az ágyoldal vastagsága: 2 cm
Ágyrács: ívelt, préselt nyírfa.

TECHNIKAI ADATOK - 200*90 matracméret: 

Hosszúság: 208 cm, szélesség: 98 cm, magasság: 68 cm
Szint magassága: 17 cm

Matracméret: 200x90 cm
Leesésgátló: a rácsok közötti távolság: 5,5 cm
Az ágykeret anyaga: tömör borovi fenyő
Az ágykeret teherbírása: 110 kg
Az ágykeret mélysége: kb. 4-5 cm
Az ágy lábainak vastagsága: 4x4 cm
Az ágyoldal szélessége: 14 cm
Az ágyoldal vastagsága: 2 cm
Ágyrács: ívelt, préselt nyírfa.

A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!!!

 

Jelen termék megrendelése fizetési kötelezettséggel jár, a fogyasztót nem illeti meg elállási jog a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bek. c) pontja alapján, mely szerint „A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak”.

Mivel jelen termék esetében nem előre gyártott termékről van szó, hanem egyedileg, a fogyasztó megrendelése szerinti színre festett ágyról, így nem tartozik az elállási joggal érintett áruk körébe!

Amennyiben a fogyasztó még akkor jelzi felénk a megrendelés lemondási szándékát, hogy a gyártó felé még törölhető a megrendelés, úgy természetesen eltekintünk a fizetési kötelezettséggel járó vásárlástól.


Az ágyak felépítése, szerkezete, teherbírása, biztonsága megfelel a PN-EN 747-1+A1:2015, PN-EN-2+A1:2015 szabványok szigorú előírásainak!

SZÍNEK:

Az alapár az ágyat fenyő színben, három rétegű lakkozással ellátva tartalmazza.

Felár - 17.500 Ft - ellenében kérhető valamennyi egyéb, az alábbi palettán található színekben:

Az ágyakat permetezéssel festik. A lakk három rétegének köszönhetően mechanikai sérülésekkel és mindenféle szennyeződéssel szemben ellenállóvá válik. A gyerekágyak gyártási folyamatában használt lakk a legmagasabb ökológiai osztályba sorolható.

Sok más lakkozott termékkel szemben, termékeink nem tartalmaznak bizonyítottan rákkeltő hatású aromás vegyületeket (toluol, xilol), valamint egyéb toxikus összetevőket, például formaldehidet, metanolt. Ennek köszönhetően nem okoznak különféle allergiákat, ami mindenekelőtt a gyermekek biztonságos alvása során rendkívül fontos!

MATRAC:

Az ágyakat alapesetben matrac nélkül szállítjuk, ettől eltérő igény esetén kérjük válassza a terméket matraccal, mely esetben az ágyat 7 cm vastag, hideghabból készült, levehető és mosható huzattal ellátott matracokat biztosítunk hozzá (10.000,- Ft/db), vagy rendelje meg bármelyik extra matracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA. 

A speciális habból készült matracok felveszi gyermekünk alakját ezzel békés és nyugodt alvást biztosít számára.

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig barkácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 20.000,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

 

ÖSSZEGZÉS:

A körben rácsozott ágy már akár csecsemőkortól is alkalmazható, sőt a nagy teherbírásának köszönhetően akár a szülő is a gyermek mellé feküdhet. Napközben a már mocorgó babáknak is nagy mozgásteret biztosít, így járókára sincsen szükség. 

A nagy teherbírású tömörfa ágyszerkezet hosszú élettartamú, így akár több generáción át is kiszolgálhatja a gyerekeket.