Ifjúsági gyerekágy 200*90-es méretben többféle választható színben és mintával, hogy minden kamasz megtalálja a neki tetszőt.

 

AZ ÁR TARTALMAZZA:

  • az ágykeretet;
  • az ágyrácsot; 
  • a 6 cm-es hideghab matracot.

 

SZÁLLÍTÁS:

200x90-ES MÉRETBEN FEHÉR SZÍNBEN, MINTA NÉLKÜL RAKTÁRRÓL AZONNAL!!!

Raktárkészlet

NÉV/SZÍN Fehér
Cross 200x90 1 db

10 munkanapon belül futárszolgálattal, illetve személyes átvétel útján.

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

 

TECHNIKAI ADATOK:

Hosszúság: 203, szélesség: 93 cm 
Matracméret: 200x90 cm

Cross gyerekágy matraccal logo

A speciális habból készült matrac felveszi gyermekünk alakját ezzel békés és nyugodt alvást biztosít számára.

LEÍRÁS:

A választható minták segítségével a gyermekünket is bevonhatjuk a vásárlásba, így választásával saját maga alakíthatja vágyai szerint a fekhelyét.

Az ágy terhelhetősége 60 kg

Cross gyerekágy matraccal színválaszték

A laminált bútorlapból készült ágyaink vágott szélein – a másoknál alkalmazott élzáró fólia helyett – egy speciális műanyagból készült élvédőt használunk. A lekerekített élvédő nagyobb rugalmasságot és tartósságot biztosít az ágynak, ugyanakkor megóvja gyermekünket attól, hogy az ágy széle felhorzsolja esetlegesen a bőrüket.

Cross gyerekágy matraccal információk

MATRAC:

Az ágyakat alapesetben 6 cm vastagságú, hideghabból készült, levehető és mosható huzattal ellátott matraccal szállítjuk, ettől eltérő igény esetén kérje az ágyat matrac nélkül 5.000,- Ft kedvezménnyel, és rendelje meg bármelyik extra matracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA.

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig bakácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 8.500,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés