Vidám mintás gyerekágy ágyneműtartóval és matraccal, három méretben rengeteg választható mintával és MOST ÚJ SZÍNEKBEN!!!

 

AZ ÁR TARTALMAZZA:

  • az ágykeretet;
  • az ágyrácsot;
  • az ágyneműtartót;
  • a matracot;

SZÁLLÍTÁS:

10 munkanapon belül futárszolgálattal, illetve személyes átvétel útján.

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

TECHNIKAI ADATOK:

Matracméret: választható

140x80 cm: 56.990,- Ft helyett most csak 44.990 Ft
160x80 cm: 63.990,- Ft helyett most csak 49.990 Ft
180x80 cm: 66.990,- Ft helyett most csak 52.990 Ft

Hosszúság: 145/165/185, szélesség: 85 cm

Az ágy terhelhetősége 60 kg

Matracméret: 140x80/160x80/180x80 cm

A speciális habból készült matrac felveszi gyermekünk alakját ezzel békés és nyugodt alvást biztosít számára. Az ágy szélei a matracnál feljebb érnek, így meggátolják, hogy gyermekünk alvás közben leessen az ágyról.

LEÍRÁS:

A választható minták segítségével a gyermekünket is bevonhatjuk a vásárlásba, így választásával saját maga alakíthatja vágyai szerint a fekhelyét érdeklődési körének megfelelően.

A laminált bútorlapból készült ágyaink vágott szélein – a másoknál alkalmazott élzáró fólia helyett – egy speciális műanyagból készült élvédőt használunk. A lekerekített élvédő nagyobb rugalmasságot és tartósságot biztosít az ágynak, ugyanakkor megóvja gyermekünket attól, hogy az ágy széle felhorzsolja esetlegesen a bőrüket.

MATRAC: Az ágyakat alapesetben 6 cm vastag, hideghabból készült, levehető és mosható huzattal ellátott matraccal szállítjuk, ettől eltérő igény esetén kérjük rendelje meg az ágyat matrac nélkül (-5.000,- Ft) és válasszon extra matracot a kínálatunkból IDE KATTINTVA.

VÁLASZTHATÓ SZÍNEK ÉS MINTÁK:

IVY gyerekágy ágyneműtartóval minták
IVY gyerekágy ágyneműtartóval minták

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig bakácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 8.500,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés