MAX1 MDF-ből készült gyermekágy levehető leesésgátlóval, ágyráccsal, matraccal és görgős ágyneműtartóval többféle színkombinációban.

 

AZ ÁR TARTALMAZZA:

  • az ágykeretet;
  • az ágyrácsokat;
  • az ágyneműtartót;
  • a hideghab matracot; 
  • valamint levehető korlátot!

SZÁLLÍTÁS:

10 munkanapon belül futárszolgálattal, illetve személyes átvétel útján.

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

TECHNIKAI ADATOK 

Hosszúság: 190 cm, szélesség: 86 cm
Magasság: 80 cm
Fekvőmagasság: 35 cm
Matracméret: 190x80 cm
Leesésgátló: 78*35 cm
Ágyneműtartó: laminált bútorlap
Teherbírás: 80 kg
Max1 MDF leesésgátlós gyerekágy ágyneműtartóval mértetek

SZÍNEK:

Az ágykeret választható színei: fehér és szürke
A támlák és az ágyneműtartó választható színei: fehér, szürke, piros, zöld, kék, rózsaszín
A támlák választható mintái: szívecskés, vonatos és pillangós
Max1 MDF leesésgátlós gyerekágy ágyneműtartóval színválaszték

MATRAC:

Az ágyakat alapesetben hideghabból készült, 6 cm vastagságú, levehető és mosható huzattal ellátott matraccal szállítjuk, ettől eltérő igény esetén kérjük válassza a terméket matrac nélkül (-5.000,- Ft), és rendelje meg bármelyik extra matracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA.
 
A matracválasztásnál kérjük legyen figyelemmel arra, hogy az egyes matracok eltérő vastagságúak, így vastagabb matracok használata esetén a fekvőmagasság megnő, a leesésgátló pedig veszíthet a magasságából.

Az ágykeretben az alábbi képen látható, egyenként rögzített rugalmas réteget lemezből készült ágyrácsok vannak, melyek tökéletes alátámasztást nyújtanak a matracoknak.
Max1 MDF leesésgátlós gyerekágy ágyneműtartóval ágyrács

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

A tartós, kemény MDF anyagból készült ágykeret a gyerekszoba dísze lehet.

Az ágy teherbírása 80 kg mindennapos használat mellett, azonban az ágy alkalmanként ennél nagyobb súlyt is elbír, pl. altatásnál, meseolvasásnál...

A variálható leesésgátlókkal bármely helyre beillesztheti az ágyat.

A stabil szerkezet, kényelmes matracok nem csak gyermekeinknek biztosítanak szép álmokat, de számunkra is nyugodt éjszakát nyújtanak, mert teljes biztonságban tudhatjuk gyermekünket.

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig bakácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 6.500,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés

 

KOMPLETT SZOBA BERENDEZÉSE:

A MAX1 MDF fehér keretes gyerekágyunknál lehetősége van egy komplett szobát berendeznie gyermekének a FRANK bútorcsaláddal kombinálva. Rendelhető FRANK SZÍNES KOMÓD, SZEKRÉNY, ÍRÓASZTAL, POLCOS SZEKRÉNY is! A bútorokat keresse a bútorok menüpont alatt!
Max1 MDF leesésgátlós gyerekágy ágyneműtartóval
Max1 MDF leesésgátlós gyerekágy ágyneműtartóval