MAX1 MDF-ből készült gyermekágy levehető leesésgátlóval, ágyráccsal és görgős ágyneműtartóval többféle színkombinációban.

 

AZ ÁR TARTALMAZZA:

  • az ágykeretet;
  • az ágyrácsokat;
  • az ágyneműtartót;
  • valamint levehető korlátot!

SZÁLLÍTÁS:

15 munkanapon belül saját autókkal (nem futárszolgálattal), illetve személyes átvétel útján.

Legőszintébb sajnálatunkra a magas üzemanyagárak miatt kénytelenek voltunk szállítási díjat bevezetni, melyért szíves megértésüket kérjük!


AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN MINDÖSSZE 5.000,- Ft A SZÁLLÍTÁS!!!

A szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül!

Természetesen kollégánk megköszöni, ha a nagyobb csomagoknál biztosítanak neki segítséget, de ez egyáltalán nem feltétele a szállításnak!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség, természetesen ingyenesen.

TECHNIKAI ADATOK 

160x80 matracméretű ágy: 

Hosszúság: 164 cm, szélesség: 86 cm
Magasság: 80 cm
Fekvőmagasság: 35 cm
Matracméret: 160x80 cm
Leesésgátló: 78*35 cm
Ágyneműtartó: laminált bútorlap
Teherbírás: 80 kg

190x80 matracméretű ágy: 

Hosszúság: 194 cm, szélesség: 86 cm
Magasság: 80 cm
Fekvőmagasság: 35 cm
Matracméret: 190x80 cm
Leesésgátló: 78*35 cm
Ágyneműtartó: laminált bútorlap
Teherbírás: 80 kg

200x90 matracméretű ágy:

Hosszúság: 204 cm, szélesség: 86 cm
Magasság: 80 cm
Fekvőmagasság: 35 cm
Matracméret: 200x90 cm
Leesésgátló: 78*35 cm
Ágyneműtartó: laminált bútorlap
Teherbírás: 80 kg

A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!!!

SZÍNEK:

Az ágykeret választható színei: fehér és szürke
A támlák és az ágyneműtartó választható színei: fehér, szürke, piros, zöld, kék, rózsaszín
A támlák választható mintái: szívecskés, vonatos és pillangós. A minták minden esetben már marással készülnek.

 

MATRAC:

Az ágyakat alapesetben matrac nélkül szállítjuk, ettől eltérő igény esetén kérjük válassza a terméket matraccal, mely esetben az ágyat 6 cm vastag, hideghabból készült, levehető és mosható huzattal ellátott matracot biztosítunk hozzá (14.000,- Ft/db), vagy rendelje meg bármelyik extra matracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA. 
 
A matracválasztásnál kérjük legyen figyelemmel arra, hogy az egyes matracok eltérő vastagságúak, így vastagabb matracok használata esetén a fekvőmagasság megnő, a leesésgátló pedig veszíthet a magasságából.

Az ágykeretben az alábbi képen látható, egyenként rögzített rugalmas réteget lemezből készült ágyrácsok vannak, melyek tökéletes alátámasztást nyújtanak a matracoknak.
Max1 MDF leesésgátlós gyerekágy ágyneműtartóval ágyrács

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

A tartós, kemény MDF anyagból készült ágykeret a gyerekszoba dísze lehet.

Az ágy teherbírása 80 kg mindennapos használat mellett, azonban az ágy alkalmanként ennél nagyobb súlyt is elbír, pl. altatásnál, meseolvasásnál...

A variálható leesésgátlókkal bármely helyre beillesztheti az ágyat.

A stabil szerkezet, kényelmes matracok nem csak gyermekeinknek biztosítanak szép álmokat, de számunkra is nyugodt éjszakát nyújtanak, mert teljes biztonságban tudhatjuk gyermekünket.

A nem raktáron lévő termékekre vonatkozóan:

Jelen termék megrendelése fizetési kötelezettséggel jár, a fogyasztót nem illeti meg elállási jog a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bek. c) pontja alapján, mely szerint „A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak”.

Mivel jelen termék esetében nem előre gyártott termékről van szó, hanem egyedileg, a fogyasztó megrendelése szerinti színre festett ágyról, így nem tartozik az elállási joggal érintett áruk körébe!

Amennyiben a fogyasztó még akkor jelzi felénk a megrendelés lemondási szándékát, hogy a gyártó felé még törölhető a megrendelés, úgy természetesen eltekintünk a fizetési kötelezettséggel járó vásárlástól.

 

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig barkácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 20.000,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés