Nagy teherbírású babaágy fehér és grafit színben!! Ez egy olyan bútordarab, mely egyszerre rejti a biztonság és kényelem érzését. Az ágy klasszikus formája és egyszerűsége mindenkit rabul ejt.

A CARLO babaágyunk rendkívül stabil, köszönhetően a gyerekbútor iparban szinte egyedinek mondható, 18 mm vastagságú, bútorlap keretnek!

Az ágy külső elemei lakkozot MDF lapból, míg a fokok és az ágylábak tömör I. osztályú tölgyfából készülnek.

Az ágy külső részei mindenhol jó minőségű, gyermekbarát lakkal vannak kezelve.

AZ ÁR TARTALMAZZA:

  • az ágykeretet;
  • az ágyrácsot!

SZÁLLÍTÁS: 

20 munkanapon belül saját autókkal (nem futárszolgálattal), illetve személyes átvétel útján.

Legőszintébb sajnálatunkra a magas üzemanyagárak miatt kénytelenek voltunk szállítási díjat bevezetni, melyért szíves megértésüket kérjük!


AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN MINDÖSSZE 5.000,- Ft A SZÁLLÍTÁS!!!

A szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül!

Természetesen kollégánk megköszöni, ha a nagyobb csomagoknál biztosítanak neki segítséget, de ez egyáltalán nem feltétele a szállításnak!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség, természetesen ingyenesen.

TECHNIKAI ADATOK:

120x60-as matracméretű babaágy: (Az ár a matracot nem tartalmazza!)

Hosszúság: 124 cm, szélesség: 66 cm 
Matracméret: 120x60 cm (A matrac maximális vastagsága 13 cm legyen!)

Az ágykeret:  -  18  mm vastagságú laminált bútorlap,
                        - a fej és lábvég három rétegben festett, mart MDF lap,
                        - keresztirányú lécekkel megerősített keret,
                        - lyukrendszerű keret, amely szellőzést biztosít a matrac alatt,
                        - felülről 3 fokozatban állítható keret 63/48/34 cm.

Az ágy terhelhetősége 70 kg!!!

Leesésgátló: - kivehető fokok,
                       - a fokok közötti távolság 5,3 cm.

A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!!! 

Jelen termék megrendelése fizetési kötelezettséggel jár, a fogyasztót nem illeti meg elállási jog a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bek. c) pontja alapján, mely szerint „A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak”.

Mivel jelen termék esetében nem előre gyártott termékről van szó, hanem egyedileg, a fogyasztó megrendelése szerinti színre festett ágyról, így nem tartozik az elállási joggal érintett áruk körébe!

Amennyiben a fogyasztó még akkor jelzi felénk a megrendelés lemondási szándékát, hogy a gyártó felé még törölhető a megrendelés, úgy természetesen eltekintünk a fizetési kötelezettséggel járó vásárlástól.

MATRAC:

Az ágyakat alapesetben matrac nélkül szállítjuk, ettől eltérő igény esetén rendelje meg bármelyik extra matracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA. 

KOMPLETT SZOBA BERENDEZÉSE:

CARLO típusú babaágyunknál lehetősége van egy komplett szobát berendeznie gyermekének. Rendelhető CARLO GYEREKÁGY, KOMÓD ÉS GARDRÓBSZEKRÉNY! Tekintse meg a bútorcsalád többi tagját ide kattintva!

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig bakácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 8.500,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés