SAFARI GIRAFFE FEHÉR-DIÓ bababútorcsaládunk egy kedves kis zsiráf mintával teszi szerethetővé az egész babaszobát. Az fehér-dió színkombináció melegséget sugároz a gyerekszobába a dió sötét árnyalatának köszönhetően.

A SAFARI GIRAFFE FEHÉR-DIÓ bababútorcsalád a kiságy mellett komóddal, ráhelyezhető pelenkázóval és gardróbszekrénnyel is rendelkezik a játékosságot kedvelő szülők számára.

LEÍRÁS:

  • A bútorok fenyőből és bútorlapból készültek;
  • Kizárólag gyerekbarát lakkal és festékkel kezelt;
  • A teljes korlát középső 3 eleme kivehető.
  • Fekvőmagasság 3 fokozatban állítható.
  • Könnyen összeszerelhető.

SZÁLLÍTÁS:

KISÁGY 120x60-AS MÉRETBEN EKRÜ-DIÓ SZÍNBEN RAKTÁRRÓL AZONNAL!!!

Raktárkészlet:

NÉV/SZÍN Fehér-dió Dió
Safari Giraffe kiságy 120x60 8 db -
Safari Giraffe ágyneműtartó 120x60 - 10 db

Raktárkészleten NEM lévő termékek esetén 25 munkanapon belül saját autókkal (nem futárszolgálattal), illetve személyes átvétel útján.Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.


AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

Az ingyenes szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre (emeletre is) viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül! Természetesen kollégánk megköszöni, ha a nagyobb csomagoknál biztosítanak neki segítséget, de ez egyáltalán nem feltétele a szállításnak!

 

TECHNIKAI ADATOK:

BABAÁGY:

125x98x66cm-es babaágy                                                                                         

Hosszúság: 125, magasság: 98 cm, szélesség: 66 cm                                                                                                                                                            
Matracméret: 120x60 cm

A teljes korlát középső 3 eleme kivehető.

Fekvőmagasság 3 fokozatban állítható.

Ár: 31.990,-Ft (A feltüntetett ár matracot és ágyneműtartót NEM tartalmaz!)

A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!!!

ÁGYNEMŰTARTÓ

Az ágyneműtartó dió színben rendelhető:

120x60-as méretben: Ár: 10.990,-Ft

MATRAC:

 
A babaágyat alapesetben matrac nélkül szállítjuk, de lehetősége van, hogy megrendelje bármelyik extra matracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA. 

BÚTORCSALÁD:

Ha érdeklődne további bútorok iránt, melyek a SAFARI GIRAFFE FEHÉR-DIÓ bababútorcsaládhoz tartoznak, ezzel kialakítva akár a teljes babaszobát  IDE KATTINTVA megtekintheti. A SAFARI GIRAFFE EKRÜ-DIÓ bababútorcsalád a kiságy mellett, komóddal, ráhelyezhető pelenkázó feltéttel és gardróbszekrénnyel is rendelkezik az játékos stílust kedvelők számára.

CSOMAGOLÁS:

A termékek biztonságos, ökobarát, biológiailag lebomló kartoncsomagolásban érkeznek, ugyanis a Little Sky cég mottója, hogy születéstől fogva óvjuk a Földünket! #SaveEarthSinceBirth

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig bakácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 8.500,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés