A gyerekágy kiválasztása során a legtöbb szülő igyekszik a gyerkőc kedvére tenni. Ez több okból is lényeges. Először is elérhetjük vele, hogy a gyermekünk jó kedvvel használja a saját ágyát és minél kevésbé vágyjon a szülők közé. Kipihenten ébredni többé már nem kiváltság!

Laminált mintás gyerekágy

Nagyon népszerű termékek a laminált mintás gyerekágyak, hiszen rengeteg lehetőség közül választhatunk. A legnépszerűbbek természetesen a focis, hercegnős és állatos minták, de emellett olyan egyedi minták közül lehet választani, mint például a kincses sziget vagy a kalózhajó. Ha valaki a kedvenc foglalkozását szeretné az ágyikón viszontlátni, annak sincs akadálya. A gyerekek nagyon szeretik az éppen felkapott meséket és mesehősöket, ezért választhatunk pókemberes, verdás vagy akár jégvarázsos mintát is.

Autó formájú gyerekágy

A srácok kedvence! Nem csak a gyerekek kedvét, hanem a szoba hangulatát is feldobja a menő, autó formájú gyerekágy. Ahogy a mintás ágyak esetében, úgy itt is számos variáció közül választhatjuk ki a gyermekünknek legjobban tetsző ágyikót. A legnépszerűbbek a versenyautók, de a rendőrautó, és a taxi is a széles választék részét képzik. Nem sűrűn, de előfordult már, hogy a kislányok a hercegnők helyett inkább autó formájú ágyat választottak. Ezért kifejezetten nekik készül a rózsaszín színű, lányos autós ágy. Az autós gyerekágyat is ugyanolyan biztonsággal használhatják a kisebbek, akár a nagyok. A kialakításának köszönhetően védi a gyermeket a leeséstől, ezért nem kell tartani a véletlen balesetektől sem.

Póni és balerina, azaz ágyikó kislányoknak

A kislányok nagyon kedvelik a rózsaszín árnyalatokat, ezért számos minta érhető el ebben a színkombinációban. Népszerű kislány minták a tündér, a póni, a balerina és a cica. Kivitelezését tekintve két féle méretben, és nyolc színben elérhető. Leszerelhető leesésgátlóval és színes ágyneműtartóval felszerelt, laminált gyerekágy. Bátran vonjuk be kislányunkat az ágy vásárlásába, így nem okozhatunk csalódást a választással. Az álomszuszék csapata nem csak kiváló minőséggel, hanem ajándék matraccal áll a vásárlók rendelkezésére. Számukra nem csak a külsőség, hanem a nyugodt és pihentető alvás is fontos, melynek elengedhetetlen része egy speciális habból készült, kényelmes matrac.