KEVIN gyerekágy ágyneműtartóval és matraccal, rengeteg választható vidám mintával három méretben és most 4 választható színben!

 

AZ ÁR TARTALMAZZA:

  • az ágykeretet;
  • az ágyrácsot;
  • a matracot;
  • a görgős ágyneműtartót.

SZÁLLÍTÁS:

180x80-AS MÉRETBEN  RÓZSASZÍNBEN, 9-ES HERCEGNŐ, 11-ES KUTYUSOS ÉS 50-ES CICUS 2. MINTÁVAL RAKTÁRRÓL AZONNAL!!!

Raktárkészlet

NÉV/SZÍN RÓZSASZÍN 9. MINTÁVAL RÓZSASZÍN 11. MINTÁVAL RÓZSASZÍN 50. MINTÁVAL
KEVIN 180X80 1 db - -
KEVIN 160x80 - 1 db  1 db

10 munkanapon belül futárszolgálattal, illetve személyes átvétel útján.

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

 

TECHNIKAI ADATOK:

A görgős ágyneműtartót az ár tartalmazza!

Hosszúság: 145/165/185, szélesség: 85/85/85 cm,
Matracméret: 140x80/160x80/180x80 cm

140x80 cm: 52.990,- Ft helyett most csak 44.990 Ft

160x80 cm: 55.990,- Ft helyett most csak 48.990 Ft

180x80 cm: 58.990,- Ft helyett most csak 51.990 Ft

Az ágy terhelhetősége 60 kg

A speciális habból készült matrac felveszi gyermekünk alakját ezzel békés és nyugodt alvást biztosít számára. Az ágy szélei a matracnál feljebb érnek, így meggátolják, hogy gyermekünk alvás közben leessen az ágyról.

LEÍRÁS:

A választható minták segítségével a gyermekünket is bevonhatjuk a vásárlásba, így választásával saját maga alakíthatja vágyai szerint a fekhelyét.

A laminált bútorlapból készült ágyaink vágott szélein – a másoknál alkalmazott élzáró fólia helyett – egy speciális műanyagból készült élvédőt használunk. A lekerekített élvédő nagyobb rugalmasságot és tartósságot biztosít az ágynak, ugyanakkor megóvja gyermekünket attól, hogy az ágy széle felhorzsolja esetlegesen a bőrüket.

Kevin gyerekágy ágyneműtartóval leírás

MATRAC:

Az ágyakat alapesetben 6 cm vastagságú, hideghabból készült, levehető és mosható huzattal ellátott matraccal szállítjuk, ettől eltérő igény esetén kérjük rendelje meg az ágyat matrac nélkül (-5.000,- Ft) és válasszon az extra matrac kínálatunkból IDE KATTINTVA.

VÁLASZTHATÓ SZÍNEK ÉS MINTÁK:

Kevin gyerekágy ágyneműtartóval minták
Kevin gyerekágy ágyneműtartóval minták

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig bakácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 6.500,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés