!!!MOST SZÍNES FELÁR NÉLKÜL!!!

 

A JONAS 2 kétszemélyes házikó alakú gyerekágy páratlan hangulatot varázsol a gyerekszobába. A kihúzható ágy kényelmessé teszi a szülők számára is az altatást. A bő színválaszték lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő színt.

SZÁLLÍTÁS:

30 munkanapon belül futárszolgálattal, illetve személyes átvétel útján.

Legőszintébb sajnálatunkra a magas üzemanyagárak miatt kénytelenek voltunk szállítási díjat bevezetni, melyért szíves megértésüket kérjük!


AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN MINDÖSSZE 5.000,- Ft A SZÁLLÍTÁS!!!

A szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül!

Természetesen kollégánk megköszöni, ha a nagyobb csomagoknál biztosítanak neki segítséget, de ez egyáltalán nem feltétele a szállításnak!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség, természetesen ingyenesen.

AZ ÁR TARTALMAZZA:                                 

  • a tömörfa ágykeretet;
  • a tömörfa ágyrácsot;
  • ágyneműtartót.

Technikai adatok:

        180/170*80 matracméret                  200/190*90 matracméret          
Hosszúság: 190 cm 210 cm
Szélesség: 87 cm 97 cm
Magasság: 186 cm 186 cm
Fekvőfelület: 37/52 cm 37/52 cm

                                   

Az ágyhoz rendelhető függöny is,hogy még otthonosabbá váljon a házikó alakú ágy. 

Ár: 28.000,-Ft

A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!!! 

Jelen termék megrendelése fizetési kötelezettséggel jár, a fogyasztót nem illeti meg elállási jog a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bek. c) pontja alapján, mely szerint „A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak”.

Mivel jelen termék esetében nem előre gyártott termékről van szó, hanem egyedileg, a fogyasztó megrendelése szerinti színre festett ágyról, így nem tartozik az elállási joggal érintett áruk körébe!

Amennyiben a fogyasztó még akkor jelzi felénk a megrendelés lemondási szándékát, hogy a gyártó felé még törölhető a megrendelés, úgy természetesen eltekintünk a fizetési kötelezettséggel járó vásárlástól.

SZÍNVÁLASZTÉK:

Az alapár a tömör fa részeket natúr fenyő színben, három rétegű lakkozással ellátva tartalmazza.

Felár - 12.500,- Ft - ellenében kérhetőek az ágy tömörfa elemei valamennyi egyéb, az alábbi palettán található színben:

MATRAC:

Az ágy matracmérete: 200x90 cm, a pótágyé 190x90 cm,
                                      180x80 cm, a pótágyé 170x80 cm.

Az ágyakat alapesetben matrac nélkül szállítjuk, ettől eltérő igény esetén kérjük válassza a terméket matraccal, mely esetben az ágyat 8 cm vastag, hideghabból készült, levehető és mosható huzattal ellátott matracokat biztosítunk hozzá (14.000,- Ft/db), vagy rendelje meg bármelyik extra matracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA. 

Amennyiben alapmatracot rendel az ágyhoz, úgy csak mindkét matrac együttes rendelésére van lehetőség, csak az egyik matrac rendelésére nincsen!

A speciális habból készült matracok felveszi gyermekünk alakját ezzel békés és nyugodt alvást biztosít számára.

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig bakácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 25.000,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

Gyermekágy összeszerelés