AZ ÁR TARTALMAZZA:                                 

  • a tömörfa ágykeretet;
  • a tömörfa ágyrácsot;
  • a görgős ágyneműtartókat;
  • 7 cm vastagságú hideghab matracot!


SZÁLLÍTÁS

FEHÉR ÉS RÓZSASZÍNBEN RAKTÁRRÓL AZONNAL KAPHATÓ!!!

NÉV/SZÍN Natúr fenyő Fehér Grafit Rózsaszín
KUCKO 2 - 3 db - 2 db


Az ágyak rendelkeznek a Poznanban található Faipari Intézet Tanúsítványával, amely igazolja a PN-EN 747-1: 2007, a PN-EN747-2: 2007 követelményeinek való megfelelést a szilárdsági követelmények és a biztonságos építési megoldások tekintetében. Egyéb színekben 10-12 héten belül, saját autókkal (nem futárszolgálattal), illetve személyes átvétel útján.

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!
Az ingyenes szállítás során munkatársunk a házon, lakáson belülre viszi a megrendelt terméket bármilyen ellenérték vagy felár nélkül! Természetesen kollégánk megköszöni, ha a nagyobb csomagoknál biztosítanak neki segítséget, de ez egyáltalán nem feltétele a szállításnak!


Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

TECHNIKAI ADATOK - 160*80 matracméret: 95.990,- Ft

Hosszúság: 168 cm, szélesség: 88 cm, magasság: 169 cm
Szint magassága: 35 cm

Matracméret: 160x80 cm
Leesésgátló: 90X25 cm, a rácsok közötti távolság: 7 cm (nem levehető!)
Az ágykeret anyaga: tömör borovi fenyő, nem tartalmaz ragasztott, hossztoldott alkatrészeket!
Az ágykeret teherbírása: 110 kg
Az ágykeret mélysége: kb. 4-5 cm
Az ágy lábainak vastagsága: 4x4 cm
Az ágyoldal vastagsága: 2 cm
Ágyrács: 10 db 8,5 cm széles 2 cm vastag tömör fa 
Ágyneműtartók: gumigörgőkön mozog, tömör fa frontokkal. (FEHÉR színben az ágyneműtartó bútorlapból készül!)

Az ágyak felépítése, szerkezete, teherbírása, biztonsága megfelel a PN-EN 747-1+A1:2015, PN-EN-2+A1:2015 szabványok szigorú előírásainak!

SZÍNEK:

Az alapár az ágyat fenyő színben, három rétegű lakkozással ellátva tartalmazza.

Felár - 17.500/7.500,- Ft - ellenében kérhető valamennyi egyéb, az alábbi palettán található színekben:

Az ágyakat permetezéssel festik. A lakk három rétegének köszönhetően mechanikai sérülésekkel és mindenféle szennyeződéssel szemben ellenállóvá válik. A gyerekágyak gyártási folyamatában használt lakk a legmagasabb ökológiai osztályba sorolható.

Sok más lakkozott termékkel szemben, termékeink nem tartalmaznak bizonyítottan rákkeltő hatású aromás vegyületeket (toluol, xilol), valamint egyéb toxikus összetevőket, például formaldehidet, metanolt. Ennek köszönhetően nem okoznak különféle allergiákat, ami mindenekelőtt a gyermekek biztonságos alvása során rendkívül fontos!

MATRAC:

Az ágyat alapesetben 7 cm vastag hideghabból készült, levehető és mosható, két oldalon végig cipzározható huzattal ellátott matraccal szállítjuk, ettől eltérő igény esetén kérjük válassza a terméket matrac nélkül (-5.000,- Ft/matrac), és rendelje meg bármelyik extra gyerekmatracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA. 

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig barkácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 8.500,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!

 

ÖSSZEGZÉS:

Ez a modern formatervezésű házikó alakú gyermekágy maximális kényelmet és biztonságot nyújt a gyermekek számára és rendkívüli hangulatot varázsol a gyerekszobába.

A nagy teherbírású tömörfa ágyszerkezet hosszú élettartamú, így akár több generáción át is kiszolgálhatja a gyerekeket.

A 19 féle szín között mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.