A fiúk álma ez az emeletes ágy, mely egyben gardróbként is szolgál. Az ágy matracmérete 190x80 cm és természetesen jár az ágy mellé az ágyrács és a matracok is!

299.990 Ft helyett most csak 278.990 Ft!

AZ ÁR TARTALMAZZA:                                 

  • az ágykeretet;
  • az ágyrácsokat;
  • a matracokat; 
  • ágyneműtartót.

TIR fiókos szekrénnyel kombinált emeletes gyerekágy logo

SZÁLLÍTÁS: 10 munkanapon belül futárszolgálattal, illetve személyes átvétel útján.

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

TECHNIKAI ADATOK:

Hosszúság: 258 cm, szélesség: 88 cm, magasság: 172 cm
Matracméret: 190x80
Ágykeret anyaga:  MDF és laminált bútorlap
Teherbírás: 80 kg szintenként

 

TIR fiókos szekrénnyel kombinált emeletes gyerekágy méretek

LEÍRÁS:

Az ágy formájának kialakítása során elsődleges szempont volt a biztonság, ezért lekerekített élek biztosítják, hogy teljes biztonságban tudhassuk gyermekünket.
AZ emeletes ágy fejvégénél egy kétfiókos komód, illetve egy akasztós, polcos szekrény található, így emeletes ágyat és szekrényt is kapunk egyben.

MATRAC:

A speciális habból készült matrac felveszi gyermekünk alakját ezzel békés és nyugodt alvást biztosít számára. Az ágy szélei a matracnál feljebb érnek, így meggátolják, hogy gyermekünk alvás közben leessen az ágyról. 
Az ágyakat alapesetben hideghabból készült (6 cm vastag), levehető és mosható huzattal ellátott matraccal szállítjuk, ettől eltérő igény esetén kérjük válassza a matrac nélküli opciót (-5.000,- Ft) és  rendelje meg bármelyik extra matracunkat a kínálatunkból IDE KATTINTVA. 

MINTAVÁLASZTÉK:

Választható színek: csak a mintakép szerinti változatban kapható az ágy

TIR fiókos szekrénnyel kombinált emeletes gyerekágy mintaválaszték

ÖSSZESZERELÉS:

Gyermekágy összeszerelés Budapest, Pest megye

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig bakácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 14.000,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van!