Ügyfélszolgálat: H-P (hétköznap) 9-17-ig! Tel.:+36703368877

KIMI MINI autós gyerekágy 140*70

KIMI MINI autós gyerekágy 140*70-es méretben ágyráccsal, matraccal többféle, a korábbiak mellett most újabb 6 választható mintával!

39990Ft

44990Ft

Elérhető: Korlátlan

 AZ ÁR TARTALMAZZA:                                 

az ágykeretet;
az ágyrácsot;
a 6 cm-es hideghab matracot!

SZÁLLÍTÁS:                                                 

10 munkanapon belül futárszolgálattal, illetve személyes átvétel útján.

AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN INGYENES SZÁLLÍTÁS!!!

Személyes átvételre Esztergomban, előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

TECHNIKAI ADATOK:                                  

Hosszúság: 157, Szélesség: 74 cm Magasság: 55 cm
Matracméret: 140x70 cm

 

A speciális habból készült matrac felveszi gyermekünk alakját ezzel békés és nyugodt alvást biztosít számára.
Az ágy szélei a matracnál feljebb érnek, így meggátolják, hogy gyermekünk alvás közben leessen az ágyról.

LEÍRÁS:                                                      

A választható minták segítségével a gyermekünket is bevonhatjuk a vásárlásba, így választásával saját maga alakíthatja vágyai szerint a fekhelyét.

 


A laminált bútorlapból készült ágyaink vágott szélein – a  másoknál alkalmazott élzáró fólia helyett – egy speciális műanyagból készült élvédőt használunk. A lekerekített élvédő nagyobb rugalmasságot és tartósságot biztosít az ágynak, ugyanakkor megóvja gyermekünket attól, hogy az ágy széle felhorzsolja esetlegesen a bőrüket.

MATRAC:

Az ágyakat alapesetben 6 cm vastag hideghabból készült, levehető és mosható huzattal ellátott matraccal szállítjuk, ettől eltérő igény esetén kérjük rendelje meg az ágyat matrac nélkül (-5.000,- Ft) és válasszon extra matrackínálatunkból IDE KATTINTVA

 

ÖSSZESZERELÉS:

Amennyiben nem szeretne Ön az összeszereléssel bajlódni, vagy esetleg az ideje nem engedi a hétközbeni szerelést, a hétvégét pedig családjával szeretné tölteni, nem pedig bakácsolással, és Ön Budapesten, Pest vagy Komárom-Esztergom megyében lakik, úgy vállaljuk az ágyának összeszerelését is mindössze 5.000,- Ft-ért!

Ha élni kíván a lehetőséggel a termék kiválasztásánál válassza az "kérek összeszerelést" opciót! Ezesetben kollégánk az ágy raktárunkba történő beérkezését követően időpontot fog egyeztetni Önnel a szállításra és a szerelésre.

Sajnos egyelőre a fent felsoroltakon kívüli vidéki helyeken még nem tudjuk vállalni az összeszerelést, de telefonon tudunk segítséget nyújtani, ha esetleg elakadnak vagy problémájuk van! 

 

Copyright www.maxx-marketing.net

Gyerekágy vélemények

Gyerekágy Elérhetőségek